Black Friday .... and Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Saturday & Sunday

AndrejEnej

Guru
13. okt 2016
3.837
-1.063
113
145 km SZ od Opatije
Halo???
Berem nekatere komentarje po spletu, kako so nekateri prišli do "skoraj" zastonj stvari. In to SAMO na črni petek ...
Evo, bom pa jaz povedal resnico, upam, da komu odraslemu ne uničim življenja: Black Friday je za odrasle čist isto kot Božiček za otroke. Preprosto ne obstaja. Je samo še en dodatni dan v letu, ko trgovci lupijo stranke. Ki ob tem čudežno menijo, da so stvari dobili na pol zastonj ...
Včeraj je bilo po trgovinah tako, kot da gre za doomsday ... sedaj robe izgleda vsaj pol leta, če ne še več, ne bo več za dobit. Grozno ...
Kar se mene tiče, bi morali vse reklame za popuste prepovedat z zakonom.

Jaz bom zanalašč tisto, kar rabim, kupil na nek naključen dan. Smešno bo to, da za enak denar, kot bi kupil včeraj. :evil:

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
:jok::jok::jok::jok: Uničil si mi življenje! :jok::jok::jok::jok:

Praviš ni Bočička? Kaj pa Dedek Mraz? Ta pa je ziher! :fredi:

• Všeč mi je
Reactions: tofsy

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.532
439
83
Ah ne no. Črni teden je razprodaja za Miklavža. Stric je malo v letih in ne more na en dan vsega nabavit pa so mu šli malo na roke.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Kakšni alterjevci pa ste, če ne iščete najcenejše variante? To je pa res od sile čudno !(?) :sprasujemse:

• Všeč mi je
Reactions: tomi
I

Izbrisan uporabnik #9334

Meni nikakor. Se pa dobro spomnim, kako ste (so) pred 10 leti tule nabijali, kako je vsepovsod drago in kje bi najceneje našel gedora ključe - za največ 10 Ejev.

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.553
927
113
:bonk::bonk::bonk::bonk:

78762203_10162819955535525_2807283954304942080_o.png

• Haha
Reactions: Matey

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.235
2.831
113
Lublana
Obišči stran
Popusti gor ali dol... nima veze. Mene bolj zanima od kje ta črni petek kar naenkrat pri nas? Deset let nazaj nihče ni vedel ali slišal za kaj takega, potem so po spletu predvsem facebooku krožili filmčki iz ZDA kako se na ta dan popustov ljudje prerivajo in tepejo za znižane artikle in vsi na tej strani Atlantika so se zgražali nad neumnimi američani.... kar naenkrat pa imamo ta "praznik" zdaj tukaj? WTF!?!? Saj mene načeloma ne moti, naj bodo neki popusti pa naj ljudje imajo veselje, če jih to veseli. Me pa takšne stavri vedno čudijo, Evropejci in še posebej Slovenci so stalno tako vzvišeni nad neumno Ameriko in kako so tam vsi zabiti in kakšne neumnosti se grejo in imajo... in potem ravno te isti osebki poberejo in zagrabijo ravno te najslabše in najbolj debilne stvari, ki prihajojo iz ZDA. :valjamse:

• Všeč mi je
Reactions: tomazpog in zakon

B81

22. jul 2007
37.022
10.543
113
Še danes rad pogledam kak filmček o prerivanju v zda, ti popestri dan :D

erikson

Guru
25. avg 2007
22.370
6.153
113

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.973
6.589
113
kaj pa vem... letos sem se načrtno odločila počakati z nekimi nakupi, da vidim, če bo na črni petek kaj ceneje. predvsem na amazonu, kjer je že v osnovi marsikdaj ceneje kot pri nas. in je bilo že ves čas, kar spremljam, kao tudi tam znižano s 550GBP na nekih 350GBP. No zdaj sem dočakala ta črni petek in je 270GBP. Pri nas na črni petek 400€. Na nemškem amazonu ni bilo tega izdelka znižanega. Malo ceneje je že, če pa točno tega ne bi bilo na razprodaji, bi pač plačala tistih 400€ tako ali drugače. Nekih drugih stvari pa še nisem kupila, ker je do deda mraza še en čas in ne teče voda v grlo, da jih zdaj še prekladam en mesec. Nisem niti kupila ničesar samo zato, ker je bilo na razprodaji, kar je tudi en pomemben faktor pri teh popustih.

Nazadnje urejeno:

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
po spletu naključij sem včeraj res moral kar nekaj nakupit (online). Večinoma nič znižano razen enega artikla za cca 10%.
me pa te bedarije ne ganejo, nisem prav hud potrošnik