Bivši predsednik vlade na masaži pri Čepinki

hgard

Guru
22. jul 2007
4.097
590
113
http://www.pozareport.si/?Id=n...new&search=

7a232dc538f4bc072cb8c99a59cbe5a4.jpg

Kdo naj bi bil to? (zgoraj na sliki ni on)

Drnovšek, Bajuk - pokojna
Pahor - mislim, da neke kriterije le ima
Peterle -
hysterical-1.gif

Ostane Rop, kar pri njegovi trenutni spremljevalki ni nemogoče
grin1.gif

hgard

Guru
22. jul 2007
4.097
590
113
Za tega na sliki pravijo spodaj v komentarjih, da je bivši direktor Term 3000.

Drugače pa še boljši biznis kot prostitucija, je potem izsiljevanje s posnetki.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Ne mi rečt, da nismo nič boljši od italijanov in bo nek pomemben skorumpiran politik končno odletel predvsem zaradi tega, ker ni seksal s svojo ženo? Jebeš goljufanje, laži, preprodajo orožja, račune na Cipru, podkupovanje, ... seksal je!
shocked-1.gif
Križajmo ga!

Je pa res, da tega politika ne bi volil, ker ima zelo slab okus.
hysterical-1.gif

Sori, ne morem mimo tega, kaj se dogaja v Italiji in da so italijani šele zaradi "bunga žurov" razočarani nad Berlusconijem.
confused-1.gif

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.051
6.239
113
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Ne mi rečt, da nismo nič boljši od italijanov in bo nek pomemben skorumpiran politik končno odletel predvsem zaradi tega, ker ni seksal s svojo ženo? Jebeš goljufanje, laži, preprodajo orožja, račune na Cipru, podkupovanje, ... seksal je!
shocked-1.gif
Križajmo ga!

Je pa res, da tega politika ne bi volil, ker ima zelo slab okus.
hysterical-1.gif

Sori, ne morem mimo tega, kaj se dogaja v Italiji in da so italijani šele zaradi "bunga žurov" razočarani nad Berlusconijem.
confused-1.gif

467716-post_slo.gif

hgard

Guru
22. jul 2007
4.097
590
113
Nihče ne bo odletel. Pri nas ne odletijo niti zaradi goljufij, da pa bi zaradi varanja žene?

Berlusconija pa niso odnesle zabave, ampak so se nanj spravili finančni trgi, ker je prekoračil vse meje bebavosti.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.479
449
83
Mu ni dala, zdaj pa se ji maščuje al kaj?

Citat:

Najin pogovor:
Glej, Bojan, cela Slovenija me ful pozna, masažni salon imam že nekaj mesecev, verjemi, če bi jaz furala erotično masažo, bi se že zdavnaj izvedelo. Pred pol leta sem položila izpit za klasično in refleksno masažo, zdaj pa to tudi delam, masiram, skupaj z mojo prijateljico.
Na moje vprašanje, kje je ta salon, Čepinova pravi, da naslova ne bo izdala, ker salonu noče delati reklame.
Dobro, kako pa se stranke potemtakem sploh lahko naročijo?
Pokličejo po telefonu, odgovori Urška.
Na katero telefonsko številko?, vprašam jaz.
Je ne povem, ponovno Urška, ker nočem delati reklame.
Ampak jaz bi rad prišel na masažo, kako naj se torej naročim?
Pokliči me na moj mobi.
Saj se pravkar pogovarjava, bi se kar naročil za jutri.
Glej, nisem v službi, pokliči me jutri zjutraj, se bova zmenila.
Kaj pa cena?
Odvisno, kakšno masažo želiš in koliko časa, klasično ali refleksno?
Eno uro, klasično.
30 evrov. Pokliči jutri zjutraj. Če ne dvignem telefona, te pokličem nazaj.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.079
11.185
113
kje so zdaj ti posnetki? drugače pa fj ogaba tale urška, kaj je folk da segre kao lito pol pa žgejo outšus? nisem tega nikol razumel

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Vir

Citat:

Za komentar smo poklicali Čepinovo, ki pravi, da jo je nekdo omamil: "Odvetnik je že poslal Požarju zahtevo, naj takoj umakne, takoj. Policija bo raziskala. To mi je nekdo podtaknil, to je vse, kar bom rekla. Jaz se tega dogodka ne spomnim, nekdo mi je to podtaknil in mi dal nekaj v pijačo. Očitno je videl zaslužek v tem, ne vem! Naprej bodo raziskovali kriminalisti. To je vse, kar imam povedati."

hysterical-1.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Mater, mene bi morali s kamnom po glavi in to parkrat, močno, da bi me blizu te grdobe dobili

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.366
309
83
39
Ljubljana
Citat:
Uporabnik GrandFelix pravi:
Vir

Citat:

Za komentar smo poklicali Čepinovo, ki pravi, da jo je nekdo omamil: "Odvetnik je že poslal Požarju zahtevo, naj takoj umakne, takoj. Policija bo raziskala. To mi je nekdo podtaknil, to je vse, kar bom rekla. Jaz se tega dogodka ne spomnim, nekdo mi je to podtaknil in mi dal nekaj v pijačo. Očitno je videl zaslužek v tem, ne vem! Naprej bodo raziskovali kriminalisti. To je vse, kar imam povedati."

hysterical-1.gif

hysterical-1.gif

hgard

Guru
22. jul 2007
4.097
590
113
Urška Hočevar Čepin
ŽIVLJENJE NIMA VEČ SMISLA....

5 osebam je to všeč.

Osebe, ki jim je to všeč
Tammie Morena
Žiga Šinkovec
Delovno mesto: Hotel Cubo
Mitja Vedrač
Ekonomsko-poslovna fakulteta Maribor
Mirko Filipovic
Vajs Rene
Apače

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Ne uporabljam socialnih omrežij, ker ne potrebujem virtualnih znancev. Rajši se dobim z njimi na športu, malici, pijači. Boš lahko razumel?