Bitinfit - GNLD izdelki (http://www.bitinfit.eu)

Bitinfit

Zelenc'
26. apr 2011
3
0
1
www.bitinfit.eu
Pozdravljeni!
Se želite dobro počutiti, ohraniti vitko postavo, imate težave? Obiščite našo spletno trgovino na Bitinfit, in si poglejte naše izdelke, ki vam bodo to omogočili!
Na strani ne ne najdete le izdelkov, temveč tudi veliko koristnih nasvetov, informacij ter receptov!

Lp. Bitinfit

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Ooo, lepo pozdravljen, nov uporabnik.
Seveda sem kliknil na link, šel v rubriko cenik, cen pa nikjer. Zakaj ne? A se bojiš, da me bo kap zadela?

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Jezus, Marija in Jozef, a spletno stran jim je pa 16-letnik delal leta 1997? :D

Stevo, Stevo, tole ne bo dobro - pa se povezavo na Sitetalk imate? Tsk, tsk, ne zgleda resno, zal.

TRiK

Fizikalc
20. jan 2009
850
22
28
Citat:
Uporabnik grajbos pravi:
Ooo, lepo pozdravljen, nov uporabnik.
Seveda sem kliknil na link, šel v rubriko cenik, cen pa nikjer. Zakaj ne? A se bojiš, da me bo kap zadela?
Ej, počasi - opravka imamo z najbolj perspektivno panogo ta hip - prodajo praškov in ostalih čudežnih zvarkov za super duper postavo in zdravje. In nekdo se nadeja velikih zaslužkov iz tega. Ne mu zdaj že na začetku pokvariti priložnosti njegovega življenja.
wink-1.gif

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik TRiK pravi:
In nekdo se nadeja velikih zaslužkov iz tega. Ne mu zdaj že na začetku pokvariti priložnosti njegovega življenja.
wink-1.gif

Mene ne gane.

Imam Herbalife.
smirk-1.gif

jello

Guru
22. sep 2008
10.273
3.910
113
Stran je samo dokaz da so v slo že več kot 25 let. Še iz časov ko je bil internet še na kolm. Zmagata bajta in čoln v rubriki finančna rast. Največji luzerji v amwayu so imeli več stila kot tale inženir stevo.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Stevo je tudi zelo podjeten, na vsaki podstrani ima drug e-mail naslov, seveda vse od zastonj ponudnikov. A google nima vec naslovov z domeno, ce jo ze nabavis ?

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
bonk.gif

Jaz dalje te predpotopne strani niti gledal nisem... Šele zdaj, ko sem prebral poste, sem videl tiste linke spodaj.

In folk dejansko naseda takim nategunom. Po svoje občudujem tote nategune, da jim to uspeva... Moraš pač bit baraba, pa ti uspe.