Bilo je Nekoč... Planet TV

2. okt 2007
3.868
2.388
113

pi***, kaj pa je to spet en šov, pa tem tv postajam se je čisto odpeljalo,.... (bar, kmetija, BB, talenti, gostilna...) imamo res toliko retardiranih osebkov v SLO željnih slave, da se prijavljajo na takšne šove
bonk.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
mene bolj zanima, kje najdejo tok sponzorjev za take projekte, ki niso ravno poceni...

klovne vedno najdeš, to je najmanjši problem...

pa trenutno je na sporedu koliko RS naenkrat?

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.593
3.950
113
Najprej oglašujejo kot "igre brez meja z nalogami iz preteklosti", v resnici naredijo pa novo sezono Kmetijo z retardiranimi skrivnimi nalogami in "napetimi odnosi med tekmovalci".

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
90% slovencev je retardov
to potrjujejo praktično vse tv hiše s svojimi kreaciami in izvoljeni politiki ( v občinah in parljamentu )

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.593
3.950
113
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
to potrjujejo praktično vse tv hiše s svojimi kreaciami in izvoljeni politiki ( v občinah in parljamentu )
A ni zanimivo gledat okoli sebe... "sami retardi jaz pa pameten, kakšno srečo je imela moja mama, to mora bit ponosna"

musicfreak

Pripravnik
26. apr 2012
677
0
16
Slovenci gledajo kar jim pač tv da, karkoli bi to blo. Vsi smo na kakem področju ovce. Tudi to da gledaš neke športe, s katerimi se ukvarja par držav, daješ športnike na isto raven kot kake zdravnike ali strokovnjake, ni nič drugega. Vsi smo sužnji kakih ljudi iz televizije, ki nimajo nobene veze z našim zasebnim življenjem.

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
Citat:
Uporabnik BuDi pravi:
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
A ni zanimivo gledat okoli sebe... "sami retardi jaz pa pameten, kakšno srečo je imela moja mama, to mora bit ponosna"
pravzaprav ne
je zaskrbljajoče in žalostno

hgard

Guru
22. jul 2007
4.096
590
113
Pri Lili Žagar so pa šli iz ene skrajnosti v drugo.

Meni je bilo tole bolj gledljivo
smile-1.gif