Bil bi zlati medo .... TV reklama

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Ravno zdajle sem med brskanjem po TV programih v sklopu otroškega programa na najlepši popasti TV naletel na reklamo za bonbone Haribo. V njej nastopa gruča otrok in poženščen tip z dolgimi blond lasmi, imenovan Tomaž. Na vprašanje otrok, kaj bi bil, če bi si izpolnil največjo željo, odgovori "zlati medo". Njegova utemeljitev je, da bi ga tako imeli vsi otroci radi. Muloti se potem okoli njega ovijejo in ga objamejo, tip pa pri tem dobi naravnost blaženi nasmešek.

Prva asociacija ob tej reklami je bila, khm, pedofilija. Druga asociacija pa župnik, ki morda nadvse "uživa" v družbi mladih birmancev.
Težko je opisati z besedami nekaj, kar je treba videti na TV.

Ne vem, morda imam jaz twisted mind, morda pa se še komu drugemu zdi takšna reklama malce mimo ali vsaj neokusna.
crazy1.gif

Sedaj si bom res vzel čas in pogledal, kaj vse oglaševalci prodajajo otrokom oziroma posredno vsiljujejo nakupe njihovim staršem.

hgard

Guru
22. jul 2007
4.083
582
113
Thomas Gottschalk? On je za Nemce nekaj takega kot pri nas Mario Galunič.

26.jpg

hgard

Guru
22. jul 2007
4.083
582
113
Ja, pri čemer je v svoji oddaji gostil večino svetovnih zvezd. Zadnjič je bila gostja Salma Hayek, ki je malo pokazala tudi svoje niple.

Celebs+TV+Show+WETTEN+DASS+IdrmHteKmeql.jpg

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Eh, kaj.

V zadnji Družini (ali mogoče predzadnji) je bil pa na naslovnici tistega njihovega TV sporeda slikan en slovenski duhovnik, okoli njega pa čreda max 15 let starih osebkov, ki so v rokicah držali napise, da je "naš Janez najboljši" in podobno. V glavnem je mene ob tisti sliki zanimalo, kje so pa ljudje, ki so starejši od 15 let. Najbrž za kamero.
17758-icon_confused.gif

No, kakor koli že.
Se absolutno strinjam z mhmm-jem.
My twisted mind.

Tony_Soprano

Alter Mafia
7. jun 2008
1.405
0
36
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Eh, kaj.

V zadnji Družini (ali mogoče predzadnji) je bil pa na naslovnici tistega njihovega TV sporeda slikan en slovenski duhovnik, okoli njega pa čreda max 15 let starih osebkov, ki so v rokicah držali napise, da je "naš Janez najboljši" in podobno. V glavnem je mene ob tisti sliki zanimalo, kje so pa ljudje, ki so starejši od 15 let. Najbrž za kamero.
17758-icon_confused.gif

No, kakor koli že.
Se absolutno strinjam z mhmm-jem.
My twisted mind.
Scan please