Big Bang: SE zgodi?

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik 3287
  • Začetni datum
I

Izbrisan uporabnik 3287

Prosil bi za info tistih, ki ste to že uveljavljali. Skuril se mi je avtoradio. Zanj imam doplačano Big Bangovo " se zgodi". Kolega (ki dela v branži avtoakustike) je dejal, da se to ne popravlja (se ne da ali nekaj v tem smislu).

Kaj lahko pričakujem od Big Banga?
Kakšen je postopek?
Koliko časa traja, da dobiš drugega?
Koliko kompliciranja z njihove strani lahko pričakujem (kao kaj ste pa počeli,..)?

lp

I

Izbrisan uporabnik 3287

Hvala za link. Sem prebral. Pa mi ni jasno ker je avtoradio. Skurjen je (kaj naj jim rečem- strela). Bom moral doplačati ali ne?
Radio je bil (približno leto nazaj) 949 e.

lp

lost1

mnz
19. jul 2007
8.462
147
63
V vsakem primeru je krito ker se pac zgodi
grin1.gif

Imam na foticu, nisem se koristil, bom pa, ker smo ga že parkrat zalili z alkoholnimi pijčami,pa hudič še kar noče crknit
grin1.gif

maggio

Fizikalc
19. avg 2007
1.704
1
38
Lj-bežigrad
men se je neki v radiju zjeba.. o, in sem imel oz imam še to se zgodi - notr je nekaj pokalo in ropotalo (mehanizem od dvižnega zaslona) in čakal sem 1 cel mesec da so ga zrihtali, pa še, če misliš da to kar menjajo z drugim se gadno motiš, zadeve tudi rihtajo in flikajo kot včasih. no ja sem za doplačat ni bilo nič. spraševali me niso nič kako in zakaj.
baje pa da če prekoračijo servisni rok 45 dni lahko zahtevaš novega.

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Citat:

V tole pa dvomim. Zakaj? "Se zgodi" je njihova garancija in ne zakonsko določena.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
Citat:

V tole pa dvomim. Zakaj? "Se zgodi" je njihova garancija in ne zakonsko določena.

To je taka precej nejasna zadeva.

Moj primer je bil taki, da so zavlačevali vse dokler niso računalnika imeli že 51 dni. Potem pa so se odločli, da mi dajo novega.