Bi vzel kdo muca, starega 16 let

Gal

Pripravnik
18. mar 2013
384
0
16
Je od staršev. Oče je pred nekaj meseci umrl, mama pa je v bolnici. Muc je sam v stanovanju. Hodim ga hranit, menjat vodo in pesek za stranišče vsak dan. K sebi ga ne morem vzeti, ker ima sin dva morska prašička.

Tega muca sta vzela domov, ko je bil mladiček in je pred zimo mijavkal pred blokom. Podarila sta mu 16 let življenja, samo zdaj ju ni doma in moje dnevno hranjenje mu tudi ne more zadovoljiti potreb po družbi.

Uspaval ga ne bi rad, samo tako dolgo ne bo šlo več.

Je črne barve, kratkodlak.

Pripravljen sem plačevati stroške zanj.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.008
11.130
113
Dolgo tako ne bo več živel, roko na srce, zato ga pač še hrani itd. Da ga boš zdaj navajal na drug dom, se mi tudi ne zdi smiselno..

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Kamot zivi se 5 let in vec
wink-1.gif
domaci macki kar dolgo zivijo.

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
145
63
Mačke lahko živijo tudi čez 20 let. Odvisno od mačka, okolja, pa tudi družine v kateri je.
Poznam primer, ko je bila mačka že kar stara, pa mislim, da je bila tam čez 20 let pa je bila še čisto vitalna, toliko, da je v času parjenja morala snubce odganjat.
A kakšen sorodnik, razen tebe, ki ga maček pozna pa ne bi bil za to, da bi seniorja na stara leta pocrkljal, kaj pa kašni prijatelji od staršev?

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.008
11.130
113
teoretično seveda možno, tudi v praksi še kakšna, ampak povprečno pa dosti prej gredo.

Pravovernik

Pripravnik
17. maj 2013
281
0
16
Citat:
Uporabnik Gal pravi:
Je od staršev. Oče je pred nekaj meseci umrl, mama pa je v bolnici. Muc je sam v stanovanju. Hodim ga hranit, menjat vodo in pesek za stranišče vsak dan. K sebi ga ne morem vzeti, ker ima sin dva morska prašička.

Tega muca sta vzela domov, ko je bil mladiček in je pred zimo mijavkal pred blokom. Podarila sta mu 16 let življenja, samo zdaj ju ni doma in moje dnevno hranjenje mu tudi ne more zadovoljiti potreb po družbi.

Uspaval ga ne bi rad, samo tako dolgo ne bo šlo več.

Je črne barve, kratkodlak.

Pripravljen sem plačevati stroške zanj.

Lej, če ne bo šlo drugače, lahko v skrajni sili kontaktiraš mačjo hišo. Ni treba revčka pod šponto dat v nobenem primeru. http://www.macjahisa.si/

Gal

Pripravnik
18. mar 2013
384
0
16
Hvala ti za link, smo oni iščejo ljudi, ki bi vzeli muce. Verjetno jih imajo preveč, sploh zdaj v času počitnic.

Gal

Pripravnik
18. mar 2013
384
0
16
Po internetni strani (ni link, ki si ga dal) mi delujejo bolj za pse, ne za mačke.