Bi šli delat kot varnostnik?

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Sprašujem za svojega prijatelja, ki je brez službe, ima končan faks, odloča pa se, ali naj gre začasno delat za varnostnika, ali ne. Kaj mu svetujete, naj proba, ali je bolje, da se doma čoha po riti?

Jaz mu ne znam svetovati, kaj je bolje, delati veliko za minimalac, ali biti doma za 200 eurov? Obstaja nevarnost, da se ti kot varnostniku sfuzla?

Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Vse samo za varnostnika ne.

Prvo kot prvo, placa je mizerna.

Treba je opravit 14 dnevno solanje, na katerem nesmes manjkat vec kot 2x. Izpit pa je dokaj težek. Skratka odsvetujem. Naj si poisce kako firmo pa pomaga kje v računovodstvu za enak ali malenkost boljsi denar, naj gre kelnarit al pa makar furat taksi.

Kot varnostnik je kul edino, če dobis job pri kaki firmi, kjer si kao vratar in se načeloma 8 ur praskaš po jajcih, zmes pa si na internetu in gledaš filme, dok ni konc šihta. Razni prevozi dnarja in to je bedarija, preveč formalnosti, zahtev in odgovornosti za niti 700e.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.099
455
83
45
dolenska
Kr nekaj prijatlov mam, ki so varnostniki. Colenga je res v qurcu, a je šiht. Dva ali trije so kr strahopesci a jim kr gre. Ostali pa furajo gnar. Nobenmu se ne meša in nobeden ni v pjač (vsaj zaradi šihta ne
evil.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik vanmarkus pravi:
varnostnik kje? lokal, trgovina....

Varnostnik pri teh firmah ala Varnost MB. Ponavadi so na tekmah, prevoz denarja, v trgovini, ala vratar v kaki firmi..

Ne vunbacitelj v diskaču, tisto imajo čez drugi, ala BBR.

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Napiš v kero var. službo je mislu it pa ti jst tkoj povem.
BBR naj pozab, mejbi GVS, Sintal, Nova Panorama, Var. MB, FIT , Valina???

smile-1.gif

Imam dosti kolegov vsepovsod sam napiš kje
wink-1.gif

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Solidno, plača za 180 ur tm nek 550-600€ pa kaka trgovina... lohka pa dobi tud do jurja sam naj pove da bi delu sam ur bi pa tud natolku
wink-1.gif

Če ga res zanima ševeč lahko jutr sporočim ko se malo bolj pozanimam.

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Pa ne sam Sintalu, imaš kar nekaj novo ustanovljenih teh var. služb k niso vredni zaupanja, sploh v LJ.
smirk-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
To vem, vem tudi kdaj so približno propadli. Vem pa da so bila zadaj mutna posla pa me zanima, če kdo kaj več ve.

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
V G7 je po prodaji podjetja g. Bradača (pozabu priimek večinskega lastnika) šlo vse navzdol... (hilda,zidar.press)
So pa skoraj vsi ki so sedeli v izvršnem odboru sedaj lastniki od novo ustavljenih firm v LJ. Nova Panorama, GVS in podobno...

mislm da več ni treba pojasnjevat

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik Sheriff pravi:
V G7 je po prodaji podjetja g. Bradača (pozabu priimek večinskega lastnika) šlo vse navzdol... (hilda,zidar.press)
So pa skoraj vsi ki so sedeli v izvršnem odboru sedaj lastniki od novo ustavljenih firm v LJ. Nova Panorama, GVS in podobno...

mislm da več ni treba pojasnjevat

Izčrpavanje torej.

Sem pa slišal, da je posle G7 prevzel Varnost Koper, naj pa bi sedaj eden izmed glavnih akterjev ustanovil Securitas, ki že varujejo novi Maximarket. Mučke so s temi varnostnimi službami, in to velike.

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Kul ,sej E.Leclerca v LJ. tud, samo kako so zaposleni zadovoljni je pa druga zgodba - predvsem z odnosom "šefov"
zadnič sm sreču enga od ex. nadrejenih pa je sam v tla gledu, me je prec zagrabl da bi na hitr jurtanji trening opavu
grin1.gif

Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Mučke so s temi varnostnimi službami, in to velike.

In to kake, pa dnarja ogromno je tu v igri
rolleyes-1.gif

retLa

Pripravnik
24. jul 2011
187
0
16
Sta 2 prijatelja šla v to..

Zavod jima je plačal NPK, eden sedaj dela na sodišču mislim da za Sintal, eden pa sedaj v novembru začne pri Varnost Maribor.

NPK predavanja so nekje 3 tedne, potem 1 teden pavze in sledijo izpiti. Mislim da je nekaj takšnega..
smile-1.gif

Pred cca. 2 letoma sem tudi sam želel it opravljat NPK,da bi mi zavod plačal in niso bili za akcijo,čeprav bi mi vodja za štajersko regijo pri BBR dal papirje da me zaposlijo,če mi plačajo in opravim NPK.

V Avstriji niso slabi plačani redarji v diskotekah.. 100€/noč.

Čeprav so plače bolj boge, je še vedno 600-700€ 3x več kot 200€
smile-1.gif
V trgovini verjetno umreš od dolgčasa. Včasih vidim v lokalnem Šparu varnostnika, se šeta, malo stoji tu,malo tam.. Preden ti mine 8-10ur adijo pamet. Je pa res da bo delal, da nebo 24/7 doma. Ali pa si naj najde kak drugi biznis.. Barvne kovine naj zbira,če ga ni sram.

Sem zadnjič peljal 40kg medenine ( "mesinga" ) v AU in dobil 100€. Če bi vsak dan tak..
hysterical-1.gif