Bi radi preizkusili zmogljivosti vašega avta?

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.446
425
83
Nič lažjega, samo stopite na plin
evil.gif

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
Jaz raje v tistem času ne grem na cesto. Ravno zaradi debilov, ki divjajo. Nasplošno gledano ljudje ne znajo voziti niti počasi, kaj šele hitro...

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Po Zakonu o policiji je stavka policistov omejena. Med stavko so dolžni opravljati naslednje naloge:

- varovanje življenja, osebne varnosti ljudi in premoženja;
- preprečevanje, odkrivanje in preiskovanje kaznivih dejanj;
- odkrivanje in prijemanje storilcev kaznivih dejanj in drugih iskanih oseb in njihovo izročanje pristojnim organom;
- varovanje določenih oseb, organov, objektov, okolišev, delovnih mest in tajnosti podatkov državnih organov;
- vzdrževanje javnega reda;
- nadzor in urejanje prometa na javnih cestah;
- varovanje državne meje in opravljanje mejne kontrole;
- opravljanje nalog, določenih v predpisih o tujcih.

Naloge so kljub stavki dolžni opravljati pravočasno, učinkovito in v skladu z navodili predstojnikov.

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.573
8
38
Zdajle NE preizkušajte na ljubljanski obvoznici ,ker je v belem fordu fokus radar med Savljami in Dunajsko.!!!

Rogue

Pripravnik
26. avg 2009
89
0
6
Mah od 13.00 do 15.00 je itak gužva po cestah, tko da nimaš kaj preizkušat... na avtocesti bi mogoče pognal do 200, pa bi moral že bremzat. škoda benza
smile-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.990
-375
113
pa, a ni tko, da nadzor bo še vedno, samo kazni bojo minimalne izrekali?

ker svoje naloge morajo kljub stavki izvajat

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Mislite da bo število prometnih nesreč v času, ko ne bodo izrekali kazni kaj poskočilo?
Khmm, če višina kazni res tolko vpliva na varnost kot nam ves čas trobijo, bo katastrofa.
A ima kdo podatke od zadnjič ko en dan niso pisali kazni? koliko je blo več nesreč?

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.195
42
48
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Mislite da bo število prometnih nesreč v času, ko ne bodo izrekali kazni kaj poskočilo?
Khmm, če višina kazni res tolko vpliva na varnost kot nam ves čas trobijo, bo katastrofa.
A ima kdo podatke od zadnjič ko en dan niso pisali kazni? koliko je blo več nesreč?

Začuda so bili ravno tako na cestah, vendar so za lažje prekrške opozarjali. Zdej glede na to, da si "vedno na tekočem" z vsem me čudi, da tega ne veš....

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
Mene so zjutraj okrog devetih (ko so še delali) ustavili. Zapihal sem v pojočo travico
smile-1.gif