Bi mi kdo pomagal odpreti račun pri iTunes-u?

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.420
402
83
Ljubljana
Postopek:
1.) greš na www.itunes.com in si ga instaliraš.
2.) zaženeš itunes in klikneš na itunes store
3.) odpreš http://www.tunecore.com/freealbum in klikneš redeem at iTunes (in ti naj bi avtomatsko prenesel free pass ijn ti dal možnost aktivacije)

Nikakor ga ne morem odpreti. Vedno pokaže:

Kdo ve kje ga delam narobe? Full lepo prosim za pomoč, ker bi res sporbal nekaj aplikacij na iPhonu.

HVALA!

TheCjen

Pripravnik
31. avg 2007
139
0
16
Kranj
Hm... meni deluje tako kot mora... Pa si v iTunes store kliknil na Sign in - create new account - redeem code (potem v okence skopiraj kodo iz navedene spletne strani - in ko ti odpre okence v katerega vpises tvoj Apple ID, kliknes na create new account). Nadaljni postopek je enak, kot pri normalni registraciji, samo da ti ni potrebno vpisovati stevilke kreditne kartice (zraven v oklepaju pise OPTIONAL). Se vedno pa moras za naslov navesti veljaven zip code in mesto (malo pogooglaj kaksno stevilko ima kaksno mesto). Potem bi ti moralo delovati. To je to.

Lp. TheCjen

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Reči mu za TRR številko in se mu zahvali
grin1.gif

Primus

Fizikalc
23. avg 2007
1.721
84
48
Osrednje Slovenska
1drv.ms
Si mi pa rano odprl! xxx ljudi, ki sem jim v sem v zadnjem času naredil kakšne usluge, sem za povračilo prosil le za informacijo, kje v SLO bi lahko dobil to pivo, pa nič. Kaže da bom moral spet čakat prav do CeBita.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Sicer so ma,o offtopic
smile-1.gif
...

Franziskanerja v SLO nisem zaskedil... Vecino (se to bolj redko) imajo Erdinger... sem pa zadnjic v Sparu kupil enega drugega in je bil tudi dober...samo je "samo" v 0,33 flaskah
smile-1.gif
...

Sem pa vceraj bil ob Ljubljanici in imajo toceno Erdinger...
smile-1.gif
...

Lahko se kdaj tam dobimo na pivu
smile-1.gif
...

Dodano:

Hoegaarden je tisto pivo, ki ga imajo v Sparu
smile-1.gif
...

hoegaarden.jpg

Nazadnje urejeno:

Podobne teme