Citat:
Uporabnik sass pravi:
zakaj slabi? običajno je reakcijski čas tam nekje med 0,5 in 1 sekundo. bolj zanimiva je bila ta ugotovitev, ki pa jo je sintič kar ignoriral:
Bolj kot reakcijski čas so bile zgovorne napake
Reakcijski čas vam je bil v dosedanjih debatah edini kolikor toliko resen argument, proti vožnji pod vplivom alkohola, jest pa sem vedno trdil, da to ni noben problem, alkoholizirani to pomankljivost izničijo z počasnejšo vožnjo. Vedno sem trdil, da če voziš tako, da so odločilne desetinkes reagiranja, potem si že prej kaj globoko zajebal. Pa tudi tale komentator ima prav :
Citat:
Se vidi, da so bili organizatorji testiranja tako zelo nezadovoljni s premajhnim efektom alkohola na reakcijski čas, da so med testom začeli goljufati (ukinitev 3. zav. luči)
Mislim, a jim je blo res potrebno takole goljufati.
Kar se pa tiče drugih napak, ki jih omenjajo, bi pa lahko napisali, koliko napak je kdo naredil, pri koliko popitem alkoholu, saj so napake šteli a ne? Ampak so zagotovo vedli, zakaj niso objavili teh podatkov, tako kot so vedli, zakaj so sred testa ukinili 3 luč.
Skratka, tale test je kljuub prikrojenim rezultatom je še vedno pokazal, da reakcijski čas ni nobena resna pomankljivost alkoholiziranih, vsaj v tem območju merjenja - do 1l vina.
Pa še nekaj piše, kar je tudi res, da panika lahko pomeni nesrečo, kar pomeni da prehitro reagiranje tud ni vedno dobro. je mogoče bolš mal počakat, premislit in potem reagirat. no tole gre v prid Betki.
Vedno ste trdili, da je treba pijanim vzet izpit, ker se jim podalša reakcijski čas (kao da je to zelo pomembno). Zdej pa vidimo, da reagirajo nekateri pijani s tem zmanjšanim reakcijskim časom še vedno hitreje, kot drugi trezni. Kar sem že večkrat napisal, pa ste se mi smejali.