Bet_at_home ,Nateg?

de_Zolt

Pripravnik
19. jul 2007
82
0
6
Je kdo prijavljen in igra stave na tej spletni stavnici.
Bil sem nemalo presenečen, ko sem se včeraj lepo ,tako kot ponavadi prijavil s številko stavnega računa in PINom ki jih vedno uporabljam ,pa sem dobil sporočilo da so moj stavni račun zaprli
confused-1.gif

Nazadnje sem stavil 3.6 in ko sem se prepričal, da sem nekaj celo pravilno zadel , me je potem pričakalo to neprijetno presenečenje
Vse to mi diši po goljufiji , zato sprašujem vas kaj mi je narediti?
Poslal sem mail na servisno stran bet at home ampak od njih od včeraj še nobenega fakin odgovora
jezen.gif

Prav jezen sem, mogoče ve kdo več kaj se dogaja?
confused-1.gif

Oprostite temu spisu na ravni 9 letnika , se mi trenutno nekam mudi
write.gif

Crna_Ninja

Fizikalc
25. dec 2007
514
92
28
Sem že dostikrat igral prek te spletne strani, pa sem tud velikokrat dobil (manjše zneske) pa se ni nikol kej takega zgodilo.

A si imel kašn večji znesek?

Drugače sem pa že videl na eni strani, da je ta stavnica med nepriporočljivimi.

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Jaz nisem imel še nikoli težav, je pa tudi res, da nikoli nisem zaslužil več kot 200 €. @ninja: kje si pa prebral, da ni priporočljiv?

Crna_Ninja

Fizikalc
25. dec 2007
514
92
28
Se ne spomnim imena strani (bla je u zvezvi s stavami, razlicne novice, napovedi, statistike bla bla...), pa so imel se gor kao eno "crno listo", pa je bla ta stavnica med njimi.

de_Zolt

Pripravnik
19. jul 2007
82
0
6
Ne ne , eno simboliko.
Sem nakazal na moj stavni račun preko kreditne kartice 10 eu in potem izkoristil nek super duper bonus ki so ga promovirali zdaj ko je evropsko nogometno prvenstvo ,tako da je ta vsota bila pomnožena X2.
Recimo da bi to pot zadel okoli 50 Eu...
Se pravi nisem noben gembler hud, res ena majhna riba..
Sej požalvam ta denar , ko jih j..e, samo skrbijo me podatki o moji kreditni kartici in te fore...
jezen.gif

Je pa res da pri njih ne bom nikol več igral.

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Evo, ravnokar sem vplačal 100 € na jutrišnjo zmago Hrvaške.
smile-1.gif
Hitro in enostavno zasluženih 80 ojrov ...

Če pa slučajno zgubijo pa tudi OK, saj sosedom itak privoščim(o) da se slabo odrežejo.
evil.gif

Nazadnje urejeno: