Belo presenečenje

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
petek zvečer. kot nalašč za zabavo. odpraviš se ven s prijatelji, v enega izmed mnogih klubov, kjer mrgoli vročih teles... vročih teles, željnih še bolj vročih gibov, pogledov... dotikov...

naročiš prvo rundo pijače. piješ s prijatelji, a vseeno vmes narediš en krog po lokalu. malo vržeš oko naokoli, če je kje kaj primernega...

opaziš dve gospodični... narediš še en krog, tako bolj taktično, da ugotoviš ali sta sami ali že imata spremljevalca... greš še malo do kolegov, naročiš še eno rundo... zaradi alkohola si že bolj pogumen. nato se preseliš z družbo tako, da se lahko mirno spogleduješ s tisto prijetno rjavolasko... rdečelaska se je z očmi tako ali tako lotila tvojega prijatelja... skupaj s prijateljem se odpraviš do njiju, spustiš se v pogovor, v flirt, v ples. vroč ples prepletajočih se teles...

greste do šanka po novo rundo. vse bolj vroče je... plešeš vedno bolj skupaj... vedno bližje... sledi prvi poljub, vroč strasten... noč se začne nagibati proti drugi polovici... če bo vse prav, tvoji polovici... med pogovorom nanese tema tudi na to, kje kdo živi... hm, sam imaš stanovanje, cimra ni, celo stanovanje imaš samo zase... in za to božansko rjavolasko.

še malo bolj se ji posvetiš, posvečaš se tudi njenim erogenim conam, vsaj tistim, katerim se lahko v oblečenem stanju približaš...

"greva kam bolj na samo?" te vpraša... "kam, v bližnjo okolico, ali kam...dlje?" odvrneš sam... "dlje..." šepne na uho...

po hitrem postopku naročiš taksi... ko končno pride, se vsedeta in ne ozirajoč na voznika, postaja še bolj vroče... no - in pride moment, ko se vse podre - iz torbice potegne zavojček... vrečkico... z belim prahom... z belim presenečenjem... v avtu začne na ogledalcu razprorejati 2 črtici... baaah, kaj narediš!? ustaviš taksi, pobegneš? ali...tvegaš...

jaz osebno... pobegnem. tudi za voljo dolge vroče noči prepletajočih se dveh teles...

pa ti? kako bi se odločil/a ti?

lp, Dizzy

Nazadnje urejeno:

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Prosil taksista, da ustavi in grem ven.

Z drogo nočem imeti prav nič!

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
pazi, si pod vplivom alkohola, ko si šibkejši za pametne odločitve...
wink-1.gif

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
pazi, si pod vplivom alkohola, ko si šibkejši za pametne odločitve...
wink-1.gif

Jah, potem ti pa ne morem odgovoriti, ker ne vem kakšen sem pod vplivom alkohola, ker ga ne pijem.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Ce si taka mina od alkohola potem je pa cisto vseeno, ce ti ponudi overdose in ga vzames. Da folk nima niti malo samokontrole je pa zalostno.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Pa? Po hitrem postopku jo vrzes ven. Je to problem? Razen ce nisi zmozen normalno razmisljat po parih pirih. Potem je pa se za zamislit nad sabo in morda res vzet overdose, ce ti ga ze ponujajo.
tongue-1.gif

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
Matr a ste res sami brezmadežni tukaj prisotni?

Kaj bi naredil jaz bom pa zase obdržal
evil.gif

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Brezmadezni? Sploh ne, samo recimo, da nekaj pametne samokontrole pod vplivom alkohola mi je pa vedno ostalo.

TheAnswer

Dvojček št. 1
7. avg 2007
3.732
0
36
40
Citat:
Uporabnik logistik pravi:
Matr a ste res sami brezmadežni tukaj prisotni?

Kaj bi naredil jaz bom pa zase obdržal
evil.gif

Pustu bejbi da obe špuri potegne, pa se pol naprej z njo " menu" ?
grims-1.gif

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
Nene bi jo pustil, da se našmrka in ji povedal naj še kolegica pride poleg
smile-1.gif

Ti bi se lepo zleknil na kavč in užival v predstavi
cool-1.gif
na konci pa se lepo elegantno pobereš domov.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
ooo, ne ne... jaz sem raje pobegnil...
wink-1.gif
res... zavoljo enega fooka, pa čeprav bi mi prav prijal, se ne mislim podajat v te vode...

poleg tega sem tudi sam nase ponosen, da me ni zapeljala gora hormonov, podkrepljena z alkoholom...
wink-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.811
113
40
MB
a bi blo tak težko ji rečt da hvala neboš da lahko sama obe, pa jo pol p0f00kal vseeno ?
grin1.gif