Noge dat na armaturko ko ti takole pripleše kamion nasproti je pa čisto nova stopnja neumnosti.
Torej ti si pripravljen človeka povozit do smrti, da dokažeš svoj prav? Zanimivo.... Pa s takimi provokacijami ne bi bil prveč glasen... poznamo take keyboard warriorjeKaj se pa ti uzigas? Prpel pred mano na tak nacin pa bova vidla kako se bo koncalo.
Torej ti si pripravljen človeka povozit do smrti, da dokažeš svoj prav? Zanimivo.... Pa s takimi provokacijami ne bi bil prveč glasen... poznamo take keyboard warriorje
PS: nimam skiroja
Sem prebral... saj ti ne rabim še enkrat citirati tvojih postov, kajne? Problem je v teh debilih na skircah - se strinjam... glede na tvoje pisanje pa še kje. LPKaj si ti v svoji glavi predstavljas me ne zanima. preberi kar sem napisal, poskusaj razumeti in mogoce bos skapiral. Glavni problem ni v meni, bolj v teh debilih na skirojih, ki se vozijo tam kjer jim ni mesto. Ce bo kak koncal pod kolesi bos rekel, da si presenecen? Daj no, menda znas bolje.
Premajhna varnostna razdalja
Absolutno, ti si edini brezmadeezen oz. sterilen. Le glej, da ti kater od teh ne konca pod kolesi. Ni vse v tvoji kontroli.Sem prebral... saj ti ne rabim še enkrat citirati tvojih postov, kajne? Problem je v teh debilih na skircah - se strinjam... glede na tvoje pisanje pa še kje. LP