Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Pokvaril se mi je avtoradio Becker Mexico Pro 4627, ne prizge se, vendar ga nihce ne zna popraviti. Mi lahko svetujete kaksnega, ki zna še kaj popraviti?
kje, lokalci se videli niso tega nikoli. nesel sem k presernu v lj-zalog in se mu ne sanja kaj bi bilo narobe, avtoelektroniki (chiptuning.si) v lj-crnuce takisto. tezki profiji...
Ta radio je bil še pred 3 leti top stuff od Beckerja....ima še danes, po testih, enega najboljših tunerjev na svetu, če kvalitete zvoka sploh ne omenjamo.
avtoradio sem pri 4 samooklicanih mojstrih pustil natanko 4 tedne vsakemu. v tem casu ni nihce znal zrihtati. toliko o odnosu do strank, kljub temu, da sem omenil, da denar ni problem samo, da stvar deluje. balkanci. ce ima pa kdo prevelik gobec pa z veseljem sprejemam privatna sporocila vendar dam vsakemu 4 dni casa, da stvar zrihta. denar ni problem.
ampak kot sem omenil... balkanci. otroci pa pojdite spat.
Vem kaj predstavlja Becker. Nisem v tem fohu, tako da tudi ne vem kdaj je izšel - koliko je star, vem pa da ni sranje. Zgleda pa vsaj 30 let star
Imam soseda, ki so se mu vsi mulci smejali ko je lotal kondenzatorje v domači 100 let star tuner, ki pa še dandanes poseka marsikaterega novega. Vem da staro ne pomeni za odpis, kvaliteta je kvaliteta.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.