BB9700 in fotoaparat

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.319
146
63
Pozdravljeni,

BB mi je začel javljati napako, ko hočem narediti sliko (ali filmček). Napiše nekaj v smislu "Could not start the camera, Close other applications and try opening the camera again". Posumil sem tudi na SD kartico, vendar se to dogaja tudi brez kartice. Hec je pa v tem, da po restartu občasno kamera dela (lahko narediš nekaj slik), nato pa se spet ustavi, občasno se telefon celo resetira.

Kakšna ideja razen servisa (ampak zadevščina ima samo 12 mesecev garancije in je že malo čez)?. Morebiti bo pa treba spet pogledati malce drugam, a Nokia E6 je primerljiva z BB???

Jernej

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.996
1.439
113
Poskusi še enkrat soft restart, drugače pa hard restart in nato še enkrat sveži SW gor. Ne pozabi na back up podatkov.

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.319
146
63
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Poskusi še enkrat soft restart, drugače pa hard restart in nato še enkrat sveži SW gor. Ne pozabi na back up podatkov.

Restart in battery pull je bil narejen že n-krat. Bolj me skrbi, da sem na internetu našel podobno težavo, ampak na koncu možakar ni odgovoril, če je na servisu kaj rešil
wink-1.gif
.

Jernej

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.996
1.439
113
Poskusi še preko BB Desktopa, naloži zadnjo verzijo. Potem mi pa že zmanjka idej.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Imaš mogoče popolnoma poln spomin? Na aparatu ali spominski kartici?

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.319
146
63
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Imaš mogoče popolnoma poln spomin? Na aparatu ali spominski kartici?

Saj bom opral možgane, ampak bojim se, da bo treba kupiti nov telefon
wink-1.gif
. Pomnilnika je pa dovolj tako na kartici kot na telefonu.

Jernej