BB Bold 9700

nik123

Pripravnik
21. mar 2010
82
0
6
En mesec sem že zadovoljen lastnik BB. No zadnje tri dni nisem tako srečen kot sem bil dosedaj. Stvar je taka:
- na BB imam aktivne tri mail račune
- Gmail in dva službena (katera sta na istem serverju)
Zadnje tri dni mi na enem od službenih računov vsak dan zahteva validacijo gesla (danes celo vsake tri ure). Stvar validiram na Mobitel Blackberry strani ali pa na telefonu in je OK.
Mobitel nima pojma v čem je stvar, lastnik poštnega serverja tudi ne.
Any ideas what to do? Al čem nest telefon na servis, pa naj se oni jebejo.

Hvala vnaprej

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.093
138
63
okolica mesta
Zdaj če je napaka v SW-ju bo servis pravi naslov. Mogoče ne bo več tega ko nadgradijo SW na novejši. To lahko narediš tudi sam preko programa, samo naredi najprej backup (kakor vem na servisu avtomatsko naredijo backup). Pa maile boš moral še enkrat nastaviti po nadgraditvi.

lp

erikson

Guru
25. avg 2007
22.682
6.448
113
Ali uporabljaš POP3 ali IMAP? Ali pošto preverjaš še kje drugje (in se predal takrat zaklene)?

nik123

Pripravnik
21. mar 2010
82
0
6
POP 3, pošto pa preverjam samo na računalniku, ampak mislim, da to nima veze. Tudi če nisem doma, se in je itak mail zaprt se BB spomni in zahteva validacijo gesla.

nik123

Pripravnik
21. mar 2010
82
0
6
N pomaga, odstranu sem tudi enega od računov, ki sta na istem serverju. Nič. Po logiki je nekje v nastavitvah nekaj treba disblat, pa ne vem kje. Stručkoti prosim.

nik123

Pripravnik
21. mar 2010
82
0
6
Ne morem, geslo mi je dodelil administrator na poštnem severju. Sicer pa dvomim, da bi kaj pomagalo, Saj drug račun na istem serverju funkcionira normalno.

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Offtic: a se da Bolda kako prepričata, da bi že prva ikona v meniju (Messages) prikazovala tudi SMS in MMS in da ne bi bilo treba nekam v sredino menija. Bi bilo precej bolj priročno...

grobo

Pripravnik
23. jul 2007
893
0
16
Da ja. V Messages/Options preglej malo možnosti - se da vključiti, da so tudi SMS-i v skupni mapi

nik123

Pripravnik
21. mar 2010
82
0
6
A mislte, da bi tud to znal bit problem:

Your account is using 187M of mail storage, this is close to its 200M storage quota.

Delete unnecessary messages, otherwise new messages may be delayed or rejected!

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Uporabnik nik123 pravi:
A mislte, da bi tud to znal bit problem:

Your account is using 187M of mail storage, this is close to its 200M storage quota.

Delete unnecessary messages, otherwise new messages may be delayed or rejected!

Možno. Sam sem tudi začel na siolovem računu, kjer pa je snemal pošto tudi outlook in se mi je nekaj bunil eden ali drugi. google-ovi računi mi pa delajo povsem bp oziroma imam že dlje časa samo dva računa, ki sta prenešena na google. Pesmica.

Jernej