BB 9790

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Čista tišina na BB področju
wink-1.gif
...

A kdo kaj ve, če bo tale telefon prišel tudi v Slovenijo? Sicer je uvoznik kakšen mesec nazaj trdil, da ga zagotovo ne bo, ker je namenjen samo posebnim trgom. Ampak do nedavnega ga ni bilo na voljo tudi v Italiji in Avstriji, ampak se ostali modeli (zgleda) slabo prodajajo in so dali ven tudi to... Ja, bi zamenjal 9700 za tole, 9900 je pač opeka.

Jernej

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Uporabnik jernejd pravi:
Čista tišina na BB področju
wink-1.gif
...

A kdo kaj ve, če bo tale telefon prišel tudi v Slovenijo? Sicer je uvoznik kakšen mesec nazaj trdil, da ga zagotovo ne bo, ker je namenjen samo posebnim trgom. Ampak do nedavnega ga ni bilo na voljo tudi v Italiji in Avstriji, ampak se ostali modeli (zgleda) slabo prodajajo in so dali ven tudi to... Ja, bi zamenjal 9700 za tole, 9900 je pač opeka.

Jernej

Poštar je danes dostavil paket in v njem, ne boste verjeli, nov BB9790
smile-1.gif
. Na hitro sem ga že sinhroniziral, jutri pa bom naredil še prenos podatkov iz starega na novega, da mi prenese še shranjena sporočila in podobno. Na prvi pogled deluje malce bolj sveže, predvsem je pa hitrejši od 9700! Tipkovnica je tamtam, recimo da je za odtenek bolj široka in se tipka malce bolj udobno, za baterijo še ne vem, najbrž zdrži precej manj. Fotografij še nisem primerjal, ampak če ni bliskavice, potem je slika v trenutku. Tipka za zaklep je na vrhu, smotana je sicer malo manj kot pri 9900, ampak kaj hočemo... A se dobi kakšna alternativa, da odklepaš zaslon od spredaj??

Jernej

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Sranje si delajo z "imidžom". Tudi sam razmišljam, da bi skenskal BB paket in se usmeril na kakšnega korejca al kaj ti jaz vem.

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Sranje si delajo z "imidžom". Tudi sam razmišljam, da bi skenskal BB paket in se usmeril na kakšnega korejca al kaj ti jaz vem.

Jaz bom pa vztrajal še nekaj časa...BIS je še vedno zakon... Aja, nastavitve je preneslo. Edino program se je na koncu sesul, ampak na telefonu so vsi klici, SMSi in shranjena sporočila iz starega telefona
smile-1.gif
. Še OS7.1 moram naložiti, da vidimo, če dela hotspot.

p.s. Najbolj kul stvar je "send mail" ikonca, sedaj pošlješ mail z enim klikom
smile-1.gif
.

Jernej