Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Do nedelje lahko še v Tivoli (potem se zapre do jeseni), 25 m, pa nekih 8 evrov je karta. Podobno velja za bazen na DIF-u na Kodeljevem, samo ne vem, a so še odprti.
Sicer pa zunanji bazen Ilirija, ima 50 metrov, popoldanska karta je 5 evrov. Samo ne vem, kdaj se odpre, vprašaj na kontakte: http://www.plavalniklub-ilirija.si/kontakt.php
Odprt imaš tudi zunanji bazen Kodeljevo, samo tam boš probaval samo če ne bo gužve, ker tam je haraš s čapci.
Mejduš, sem prej vse pregledal pa majo cene, kot da bi se v koka koli kopal, sicer študentske pa vseeno težko pod 6, za primerjavo - olimpijski bazen na ravnah 2,5 študentska
Problem je tudi v temu,da ti povsod ne putijo plavati s plavutkami, saj "naj bi" oviral druge soplavalce. Mene so skor vrgli ven iz Tivolija, ko sem prišel s plavutkami, tako da se prej pozanimaj pri "bademajstrih".
Citat: Uporabnik KillaKHAN pravi:
Mejduš, sem prej vse pregledal pa majo cene, kot da bi se v koka koli kopal, sicer študentske pa vseeno težko pod 6, za primerjavo - olimpijski bazen na ravnah 2,5 študentska
No, zdaj pa pomisli, kaj sem si mislil, ko pri vseh teh silnih cenah in še bolj silni gužvi dobim odgovor od uprave Tivolija, da se plavanje med 22. in 23. uro zvečer ukine zato, "ker se ne splača" (takrat je v 25 metrskem bazenu plavalo "samo" kakih 15-20 ljudi).
So velike barabe v tem zavodu Tivoli, ampak žal neke izbire v LJ ni.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.