Baterijski bruhalec lufta

Grestr

Fizikalc
Izključen uporabnik
6. jun 2016
495
142
43
Včeraj v Hoferju opazil precej takšnih in drugačnih kompresorjev in baterijskih pump.
Kompresor tako ali tako odpade zaradi kondenza

igi

Guru
13. okt 2007
5.577
1.170
113
Celje
Na to ceno gre samo poštnina, nič drugega, je že vse zajeto v ceni.
nja.... ni vedno tako.

Praviloma pride brez dodatnega postopka, občasno se pa zgodi (meni se je kakšna 2 meseca dogajalo v lanskem letu, da so VSI paketi šli v postopek) da naredijo na paket "kontrolo". In pri kakšnih poceni izdelkih si z dodatnim stroškom hitro preko vrednosti izdelka.

Success

Fizikalc
5. sep 2010
538
185
43
Če ne znate naročati iz Aliexpressa brez carinjenja in podobnih zadev je vaš problem.

Izbrati je potrebno samo pravega prevoznika, ki vse to uredi namesto tebe, je pa za doplačat (ponavadi nekaj centov do 1€) - vsaj pri drobnarijah.

Tabele na tem računalniku nimam, jo bom nalepil sem zvečer.

Sicer pa če se ne motim, je že bila na forumu?

mistique

Guru
16. jun 2009
13.715
1.500
113
Emona / Carnium
Jaz se iz tega ne znam odločiti, kdo je pravi prevoznik.
1673975303081.png

Če ti uspe prilepiti tabelo, ki odgovori na moje vprašanje, bo super.

igi

Guru
13. okt 2007
5.577
1.170
113
Celje
Če ne znate naročati iz Aliexpressa brez carinjenja in podobnih zadev je vaš problem.

Izbrati je potrebno samo pravega prevoznika, ki vse to uredi namesto tebe, je pa za doplačat (ponavadi nekaj centov do 1€) - vsaj pri drobnarijah.

Tabele na tem računalniku nimam, jo bom nalepil sem zvečer.

Sicer pa če se ne motim, je že bila na forumu?
Glej ne pametuj. Vec let precej REDNO narocam iz alija. Poznam “tabelo”. In ja bilo je vse tako kot po navadi. Pa so zadeve vseeno zapadle “pregledu”.

sem šel čez maile. 6. In 7. Mesec 2022 imam en kup racunov. Na nobenem zaracunan dodatno ddv. Samo postopek v vrednosti 2.9€

po klicu na pošto so mi razlozili, da oni lahko vsak paket “preverijo” ce je res to kar pise na njem. In vsako leto imajo obcasno “akcijo” določeno obdobje in preverijo vsak paket. Celo taksni “preposlani” preko madžarske so sli na kontrolo.