Baterijski avto za mularijo

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Citat:
Uporabnik Tusi pravi:
Pozdravljeni!

Je kdo svoji mulariji, nečakom, sosoedovim kupil kaj takega http://www.mami.si/si/gaucho-superpower-i7023.shtml?
Ima kdo kaj izkušenj s tega področja, podobni modeli, kako je z vzdržljivostjo? Kje najugodneje kupit?

Hvala, Tuši

Jaz sem ga kupil za mulca (na Bolhi rabljenega). Pa je bil na koncu preširok za skozi vrata atrija in pretežak za dvigovat čez ograjo (35 kg pa neroden za prijet). Je šel naslednji dan od hiše v MB.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Mi smo bratu za rd kupil Piaggovega terenca. Je bil dobr avtoček in se je rad z njemu vozu. Ko je akomulator do fula nafilan, gre bp po travnikih, pesku, qurc, še po snegu in ledu se je vozu (drift mobil s fwd
grin1.gif
).

Tale tvoj pa vidm, da ima turbo buster (3 prestava
grin1.gif
).

Tmal se je tud večkat km `zaletu` v bajto, garažo etc in plastika ni nič počla (sliši se drgač orng, ampak polomljeno ni blo nč).
Tko da smo bli kr presenečeni nad avtom. Problem je bil večinoma le v bateriji, k jo je hitr porabu (res pa je, da se je večkat vozu s kakim prjatlom in je bila dodatna teža).
Skrtka, nismo imel pripomb in je bil super nakup
smile-1.gif

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.333
15
38
Kolega je točno takšnega Gauchota kupil svojemu malemu in lahko ti rečem, da tale avtek res rulez! Kolesa niso plastična, tako da vožnja po snegu ipd. ni noben problem. Avtek ima 3 prestave, luči in celo avtoradio
smile-1.gif

Je pa še zraven dokupil original prikolico, ampak kolko me spomin ne vara jo je mogel naročit nekje iz tujine, saj je pri nas ni bilo za dobit. Skratka avtek je za čisto 10tko!

MUC

Majstr
4. sep 2007
1.751
108
63
Samo tole je 800 EUR
shocked-1.gif

Sicer so taki 12V avtki po 170 EUR, 6V pa še cenejši.

sad

Guru
24. avg 2007
21.174
9.810
113
Citat:
Uporabnik MUC pravi:
Samo tole je 800 EUR
shocked-1.gif

Za cene katere ti pišeš dobiš noname shit ali pa začetne v celoti plastične modele. Lahko ti iz prve roke potrdim, da žal tudi modeli za 300 eur niso ravno tisto kar bi človek pričakoval (kolesa so še vedno plastična). Za akumulatorje, če crknejo se pa splača nabavit motorne ali pa industrijske. Se kapaciteta precej poveča, cena je pa skoraj ista ali celo malo nižja od original zlatih.
Aja, pa plastična kolesa niso nujno slaba. Po asfaltu se fajn drifta
evil.gif

C152SLO

Fizikalc
21. avg 2007
1.444
1
36
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Uporabnik MUC pravi:
Samo tole je 800 EUR
shocked-1.gif

Za cene katere ti pišeš dobiš noname shit ali pa začetne v celoti plastične modele. Lahko ti iz prve roke potrdim, da žal tudi modeli za 300 eur niso ravno tisto kar bi človek pričakoval (kolesa so še vedno plastična). Za akumulatorje, če crknejo se pa splača nabavit motorne ali pa industrijske. Se kapaciteta precej poveča, cena je pa skoraj ista ali celo malo nižja od original zlatih.
Aja, pa plastična kolesa niso nujno slaba. Po asfaltu se fajn drifta
evil.gif

He he he ... s kakšnim elanom fantje pišemo take zadeve
smile-1.gif
Večni mali otroci smo, to je čisto res!

Jaz tudi gledam to za našega,samo naš je še premali. Cena ja pa res velika in hec je, da tudi na ebayu ni čisto nič ceneje.

MUC

Majstr
4. sep 2007
1.751
108
63
Kakšen je v resnici ne vem, tele karakteristike sem našel. Za našega tamalga je sicer še prezgodaj, do treh let nima kaj početi na takšnem avtu..

Tehnični podatki:
- Akumulator: 12V
- Moč motorja: 2x30W
- Funkcije: prednje luči in hupa, daljinsko upravljanje, 2 hitrosti
- Teža 20 kg
- Hitrost 3, 5-5, 2 km/h
- Vožna naprej in nazaj
- Stikalo za pogon preko daljinskega upravljanja ali upravljanje voznika
- Gas na pedalu
- Mere: 115 X 78 X 78 cm (dxšxv)
- Primeren za otroke od 3. do 8. leta
- Nosilnost vozila do 35 kg!
- daljinski upravljač (naprej/nazaj, levo/desno) z vgrajenimi komandami v avtomobilu (servo motor za volan in kontrola naprej/nazaj)
- Čas polnenja akumulatorja 10-12 ur
- Čas vožnje cca 1-2 uri po ravnem terenu
796898-11.jpg

Priponke

• 796898-11.jpg
    796898-11.jpg
    76,8 KB · Ogledi: 615

sad

Guru
24. avg 2007
21.174
9.810
113
shocked-1.gif

Od kje imaš tole? Ker za to ceno se splača it vsaj pogledat, sploh mi je hud daljinec.
Pa tudi, če so kolesa plastična, bomo pozimi pa ketne gor zmontiral.
grin1.gif

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.400
235
63
Citat:
Uporabnik kingroad pravi:
a takega?

Moja mularija ima že 8 let praktično istega Peg Perega (Corral BearCat), 2 prestavi naprej in eno nazaj. Pri tuningu je bil deležen gumiranih koles in občutno večjega cikličnega akumulatorja.
smile-1.gif

Ko sem ga kupoval hčeri za 2. rojstni dan, sem izbiral model po tem, da je šel v prtljažnik karavana (Gaucho je zato odpadel).
No, kasneje se je poteza izkazala za pametno, saj je Gaucho precej omejen glede prostora za kolena (preveril pri kolegu) in je bil uporaben za malo večje otroke.

Zadeva je nadvse vzdržljiva, vožnja po terenu ni problem, v strmine ga ustavi le bimetal, kateri prekine vožnjo, če se kablovje preveč segreje.
Še zgodovina 12V akumulatorjev: iz serijskega 7Ah sem šel na 12 Ah (oba original Peg Perego, na original polnilcu) potem pa na 24Ah s CTEKovim pametnim polnilcem.

LP,

Milan

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Kje si dobil gumirana kolesa ? Lani sem za gavča kupul nova kolesa zadaj in vsako je 30€, pa so letos že malo čudna. Letos bo treba kupit en nov pogon, če ta je bil 14€ ?. Aku pa sem kupil kar avtomobilski 36 Ah in ravno paše pod havbo.