Baterije za laptopa

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Baterija na laptopu (Gericom X-neki) je fuč, ker ga pa imam samo za v delavnico, rabim novo baterijo, saj je s kabli problem. Notri je baterija "R14KT1". Kje zadevo kupit najugodneje? Če iščem po ebayu, so cene relativno visoke (cca 50gbp) + problem je, da bo še hitro kakšno carinjenje padlo zraven.

Je že kdo kupoval tukaj? http://www.replacement-laptop-battery.info/netherlands-battery-averatec-2033.html Še kakšna cenejša alternativa (če je izven slo, mi je Paypal pogoj - izjema Amazon).

Paše notri še kakšna druga, močnejša baterija?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Pri Gericomu je tak, da je potrebno iskat po vseh možnih kompatibilnih modelih, ker ima enako baterijo ponavadi še cel kup 'xy' znamk (recimo pri bateriji zgoraj neki Twinhead, GammaTech, Sotec, Averatec...).

Včasih piše na Gericomih tudi spodaj kateri model je to 'v resnici', saj Gericom samo svoj logo gor štanca.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
''Averatec Sliver R14KT1 #8750 SCUD, 23+050272+12, R15B #8750 SCUD, R15GN R15B R15 S15 Series Battery 6-Cell In Netherlands''

Torej lahko probaš iskat še kot ''R15B'' in R15GN''.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Tole? http://www.ebay.com/itm/Batter...=item35bb45579f

Če je prava, imaš spodaj seznam modelov, ki imajo enako in potem vpisuješ modele po vrsti in kupiš tisto, ki je najcenejša
smile-1.gif

Matjaz2

Pripravnik
18. sep 2008
210
0
16
Po obliki je prava za moj Hummer, bom pogledal še kaj piše na orginalni, s kakšnimi tipi je kompatibilna, hvala za link.

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.485
843
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Imam težavo. Preko ebaya sem naročil novo baterijo, ki naj bi točno usterzala za prenosniku Dell vostro A840 a očitno v resnici temu ni tako. Bios mi namreč javlja :

The battery cannot be identified. This system will be unable to charge this battery. Ko v biosu zaženem diagnostiko, mi za baterijo sproroča tudi tole: The system cannot communicate with this battery.

Zdaj pa ne vem sem bil nategnjen ali pa je z baterijo denajansko kaj narobe
confused-1.gif

originalna baterija ki je bila prej v prenosniku:

dell-orig.jpg

nova baterija, ki ne deluje:

dell-nova.jpg