Baterija za prenosnik

forgot1

Fizikalc
7. feb 2010
1.615
88
48
Menjati moram baterijo na prenosniku HP.
Cene pri nas pozabimo, na ebayu so zelo različne, nihajo tudi za 40% za enako kapaciteto.

Ali so kapacitete res ekvivalentne napisanim na bateriji (za kapacitete 4.4, 5.2 in 6.6 Ah) ?

Kupiti direktno od Kitajčkov ali v EU (kjer bom verjetno dobil prepakirano tisto od Kitajčkov ) ?

Zanimajo me samo osebne izkušnje, bluzimo lahko v drugi rubriki.

LP

Realman

Pripravnik
21. maj 2008
393
2
18
Brez da bi bluzil, logično je da je vse prepakirano to kar prodajajo v EU. Vendar, od prodajalca v EU boš skoraj 100% dobil uredu robo, ker je dobavitelj testiran, če me razumeš. Če pa kupiš od kitajčka iz Hong konga
wink-1.gif
, pa tudi ne pomeni da bo slaba roba. Samo malo moraš prej ocene preverit in koliko je prodajal količinsko. Da ne kupiš slučajno od kakšnega novega prodajalca, ki je šele začel biznis.

forgot1

Fizikalc
7. feb 2010
1.615
88
48
ksz
O takšnih govorim
Ta prodaja po 20E, večina po 30, nekateri po 40, 50 in več.
Sem že pred par dnevi gledal, pa je bil minimum 28E, danes 20E.
Nič več mi ni jasno.

LP

Realman

Pripravnik
21. maj 2008
393
2
18
Ta prodajalec je preverjeno ok. Saj jaz sem nazadnje pri njem naročil, pa je bilo vse ok. Seveda traja, pa carina pri nas to zaseže, moraš dokazovat ceno. Samo pri tebi ne bo problema, ker je pod 22.5 eura. Jaz sem nazadnje plačal za baterijo, ki sem jo kupil za slabih 30 eurov še 20% DDVja in obravnavo 5.5 eura
bonk.gif

forgot1

Fizikalc
7. feb 2010
1.615
88
48
Mene bolj kot to, da je prodajalec preverjeno OK, zanima kvaliteta baterije ...

LP

Realman

Pripravnik
21. maj 2008
393
2
18
Kupil sem za enega acerja, baterija je ok. Kapaciteta je takšna kot se je prodajala. Seveda pa nikoli ne veš, samo glede na ocene in koliko je že prodal verjamem da ima uredu robo.

I

Izbrisan uporabnik 3287

Oj. Kje si jo kupil za Acer-ja? Jaz bi potreboval eno. Lp

Realman

Pripravnik
21. maj 2008
393
2
18
Pri tem tipu zgoraj, za kateri model rabiš imam eno čisto novo doma, ker sem narobe kupil. Dam za res dobro ceno, seveda če ti paše.
To ki imam viška sem naročil iz UK.

I

Izbrisan uporabnik 3287

daj mi na pm za kateri model paše. in ceno seveda. lp