Barebone mini pc na TV

frisk

Pripravnik
25. sep 2007
735
18
18
Domžale
Od 1.12. bi moral imeti na tv stojalu TV + dvb-t tuner + satelitski receiver + sobno anteno + krožnik na strehi, če bi želel loviti vsaj par kanalov. Ker mi do tega ni in ker je v hiši siol tv, bi si omislil en desktop + vlc player in povezal z nekim rabljenim LCDjem.

Sedaj sem našel tole: Mini PC
Če prav razumem, moram v zadevo bi vtaknit en 2,5" disk, par giga rama, povezat s siol modemom in vse skupaj elegantno obesiti na hrbet LCD TVja.

Še kaj?
Oz. ima kdo kako boljšo idejo v podobnem cenovnem rangu?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
ND22 ima malo boljšo grafiko in za pasjo dlako hitrejši CPU. Iz Nemčije ga dobiš za 212€ s poštnino vred. V podobnem cenovnem rangu pa boljšega ni.

frisk

Pripravnik
25. sep 2007
735
18
18
Domžale
Maš prav, pa še ddr3 ram ima. Ampak 212€ s poštnino? Men ga za manj kot 230€ + poštnina ni uspelo najt, zato sem se že počasi sprijaznil z najcenejšim.

Bi te prosil za link.

frisk

Pripravnik
25. sep 2007
735
18
18
Domžale
Opažam, da sem še precej bos, kar se tiče iskanja in nakupovanja izdelkov iz tujine.
smile-1.gif

Še eno vprašanje: Je možno zadevo prižgat s pomočjo tipkovnice? Priklopil bi brezžično tipkovnico in miško, da bi ju imel (poleg daljinca za tv) na mizici pred kavčem, za prižig kompa se pa ne bi rad vsakič stegoval v regal, prek TVja in iskal Power gumb
smile-1.gif

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.311
9.518
113
EU
Ne. V kolikor si naredil softversko zaustavitev sistema, za ponovni vklop moraš stisniti gumb na ohišju.