Barcelona - nogometna tekma

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Spomladi bi šli na eno nogometno tekmo v Barcelono.
Letalske karte in ostalo niso tak problem...

Vprašala bi vas (kdor je že kupoval vstonice preko interneta) kje, preko katere strani vstopnice kupiti?

Šli bi na:
22/3/2009 Barcelona v Malaga Camp Nou Barcelona, Spain.
ali
8/3/2009 Barcelona v Athletic Bilbao Nou Camp Stadium, Barcelona, Spain.

Na strani F.C.Barcelone sem sicer našla tole: http://www.fcbarcelona.cat/web/english/entrades/preus_entrades/futbol/entrades.html#a_entrPreus
a kako (za vraga) tukaj kupiti karte?

Hvala za pomoč
cool-1.gif

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Uf, mi bi šli v Barcelono izključno zaradi tekme... zato raje ne bi reskirali in čakali na karte tam, če še ne bodo razprodane.
Ali pa je res toliko več prostih mest v areni, kot je zanimanja??
confused-1.gif

HVALA pa za link...čeprav še za te tekme, ki so leta 2009 ne deluje nakup kart
tongue-1.gif
Prodaja deluje samo za prvi dve tekmi??

medak

Pripravnik
18. jul 2007
730
0
16
www.potopisnik.si
To ne vem kako je, koliko je zanimanja in ponudbe. Pri meni je bilo tkao, da so bile proste karte samo še za obe najdražji tribuni, drugo je bilo razprodano
smile-1.gif
.

torcida_st

Pripravnik
6. okt 2007
509
0
16
Jst sm biu v začetku septembra v Barceloni in je bilo na prvi tekmi 55 000 ljudi od 100 000 koliko jih sprejme
stadion! Lansko leto pa je bio na tekmah povprečno 75% zasedenost stadiona!
Aja če se boš vozil s turističnim busem po Barceloni dobiš še 10% popust pri nakupu karte!

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Tako je, letošnja sezona (vsaj do sedaj) je v p. kar se tiče ogledov. Že 20 oz 25 let ni bilo tako nizkega obiska, pač posledica slabega štarta v sezono..

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Citat:
Uporabnik medak pravi:
Hej,
pred parimi leti sel šel gledat v eno tekmo v Barcelono.
Sem prišel dva dni prej, pa sem si kar na licu mesta kupil karto. Cena je bil 45€, točno na sredini, 19 vrsta, tako da se je vidlo enkratno.
Drugače pa se karte kupi tukaj: https://entrades.fcbarcelona.cat/web/en/entrades.html
lp

Na tem linku žal ni mogoče kupiti kart za par mesecev vnaprej.
Ima še kdo kako drugo spletno stran, kjer se lahko kupujejo karte za celo sezono?

medak

Pripravnik
18. jul 2007
730
0
16
www.potopisnik.si
To sem dal zato, ker je bilo na uradni strani.
Če ne pa v googla vpišeš "barcelona football ticket" in dobiš malo morje strani.
lp