Danes sem se popoldan znašel pred zaprtimi vrati Unicredita ob 15:30 popoldne. Na vratih nič ni pisalo in sem pač čakal (ker so že meli zdaj zadnji čas tako, da ti je moral nekdo od znotraj odpreti vrata, da so lahko regulirali število strank na enkrat. In pride po 5 min ven blagajničarka, da so zaprti in da delajo samo še med tednom in to od 8:30-13:00... kot da so samo še za upokojence odprti.
Že samo zaradi tega sem blizu tega, da menjam banko za firmo. Na Intesa Sanpaolo vidim, da imajo popoldan kljub koroni eno uro namenjeno za stranke, kje imajo najboljše pogoje za firme? Cena vodenja me ne zanima toliko kot dostopnost, uporabna spletna banka in nizki % pri transakcijah s POS terminalom.
Že samo zaradi tega sem blizu tega, da menjam banko za firmo. Na Intesa Sanpaolo vidim, da imajo popoldan kljub koroni eno uro namenjeno za stranke, kje imajo najboljše pogoje za firme? Cena vodenja me ne zanima toliko kot dostopnost, uporabna spletna banka in nizki % pri transakcijah s POS terminalom.