pozdravljeni mojstri
kaže, da nam bo le uspel spacat fasado skupaj letos.... pa bi pred tem rad poskrbel še za ograjo
stvar sedaj zgleda takole
dve šari ceglov + tisti "kolenčni zid" znese 67/68 cm ... se pravi bomo vse skupaj malce zožal s stiroporjem in tako naj bi dvignil ograjo na višino nekje med 100 in 110 cm... kar naj bi bilo OK!?
tako nekako sem/ smo si predstavljali zadevo iz kvadratnih cevi 50x 50x 2,00 mm
dolžina je sedaj 3600 mm bi na vsako stran dali nekje 15 cm stiropor torej bi bila dolžina 3300mm
predvsem me zanimajo ideje fiksiranja stranskih nosilcev v cigle... mislil sem jih malo razbit (notranji del) in zalit z betonom...
jo zmontiram pred fasado ali potem ko bo fasada gotova?
je 3300mm preveč? je potreben še en nosilec v sredini?
bi bile cevi 50x 50x 2,00 mm ustrezne...
kaže, da nam bo le uspel spacat fasado skupaj letos.... pa bi pred tem rad poskrbel še za ograjo
stvar sedaj zgleda takole
dve šari ceglov + tisti "kolenčni zid" znese 67/68 cm ... se pravi bomo vse skupaj malce zožal s stiroporjem in tako naj bi dvignil ograjo na višino nekje med 100 in 110 cm... kar naj bi bilo OK!?
tako nekako sem/ smo si predstavljali zadevo iz kvadratnih cevi 50x 50x 2,00 mm
dolžina je sedaj 3600 mm bi na vsako stran dali nekje 15 cm stiropor torej bi bila dolžina 3300mm
predvsem me zanimajo ideje fiksiranja stranskih nosilcev v cigle... mislil sem jih malo razbit (notranji del) in zalit z betonom...
jo zmontiram pred fasado ali potem ko bo fasada gotova?
je 3300mm preveč? je potreben še en nosilec v sredini?
bi bile cevi 50x 50x 2,00 mm ustrezne...