"Baby phone" z dvemi gsmji

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
Ne vem ce je taprav podforum ampak vseen;

Ali obstaja aplikacija ki omogoca simulacijo bejbifona. Jaz v spalnici odlozim telefon zraven postelje in na drugem telefonu v kuhinji slisim ce se mi tamav zbudi.

Hvala za uporabne odgovore:)

Lp m

Aja pa ne vem ce to kej pomaga da sta oba na wifi

Nazadnje urejeno:

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.878
698
113
Pol pa kupi neke cheap walky-talkyje pa enemu zalepi dol transmit gumb
grin1.gif

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.516
7.034
113
to je pa svak naredil. v leclerku je nekaj kupil za 20€ ali nekaj takega. definitivno baterija dalj drži pa kar en ti vmes ne kliče pa budi otroka, če slučajno pozabiš ugasniti zbonjenje IN vibro.

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
Aha, a to je preverjeno to to?

Ker sm bol desn za te telefonske pizdarije,zdle probam

kadunnc

Pripravnik
1. avg 2007
868
15
18
Na Androidih je teh aplikcij kokr hočeš, delujejo na principu, da nastaviš prag jakosti zvoka, ob zvoku se sproži klic na vnaprej določeno številko (lahko izbereš tudi SMS) Takrat se javiš in poslušaš, ko prekineš gre spet v stanje poslušanja.
Se pravi aplikacija je naložena samo na telefon, ki je pri otroku.
Meni je enkrat zmrznilo vse skupaj tako, da čist pozabit na otroka ni glih priporočeno...

SpEkTr

ex mroizo
19. jul 2007
1.553
37
48
45
Citat:
Uporabnik kadunnc pravi:
Na Androidih je teh aplikcij kokr hočeš, delujejo na principu, da nastaviš prag jakosti zvoka, ob zvoku se sproži klic na vnaprej določeno številko (lahko izbereš tudi SMS) Takrat se javiš in poslušaš, ko prekineš gre spet v stanje poslušanja.
Se pravi aplikacija je naložena samo na telefon, ki je pri otroku.
Meni je enkrat zmrznilo vse skupaj tako, da čist pozabit na otroka ni glih priporočeno...

Tako ja ,meni sicer ta deluje odlično. Preverjeno..večkrat
smile-1.gif

https://play.google.com/store/apps/details?id=de.SmartDyne.Full.BabyMonitor

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Pol pa kupi neke cheap walky-talkyje pa enemu zalepi dol transmit gumb
grin1.gif

Ma ne saj smo meli babyfon, samo za tiste parkrat, ko smo ga pozabili, ko smo šli penzionistom na obisk.