Ko sem tri tedne pripeljal avto iz avtopralnice in ko mi je kljub najdražjemu pranju ostal na vratih grd, masten madež (ena sveča se mi je stopila v avtu in sem jo izlil kar skozi okno
), me je pobac tam poučil, naj zadevo spravim dol z baby oljem. Res sem kupil baby olje, zbrisal dol tist madež, ker sem ga preveč natočil, pa sem ga razmazal kar po celih vratih. Nato pa šok - vrata so bila lepša kot cel avto, ki je ravno prišel iz avtopralnice.
Takoj sem šel googlat, ali je to že delal in našel nadobudneže, ki avto dejansko premažejo z baby oljem. Zato sem se odločil tvegati in celoten avto "spoliral" z baby oljem ter nežno krpo.
Po treh tednih se avto še vedno sveti kot nov, olje je naredilo lep mat efekt in zaenkrat lahko rečem le
. Dežne kapljice lepo spolzijo, madežev je očitno manj.
Zato vprašam vas - alter vseznalsko srenjo - ali baby olje lahko kakor škodi barvi ali ji celo koristi? Je bilo to "poliranje" enkratni dogodek, ali lahko počnem to večkrat?
Takoj sem šel googlat, ali je to že delal in našel nadobudneže, ki avto dejansko premažejo z baby oljem. Zato sem se odločil tvegati in celoten avto "spoliral" z baby oljem ter nežno krpo.
Po treh tednih se avto še vedno sveti kot nov, olje je naredilo lep mat efekt in zaenkrat lahko rečem le
Zato vprašam vas - alter vseznalsko srenjo - ali baby olje lahko kakor škodi barvi ali ji celo koristi? Je bilo to "poliranje" enkratni dogodek, ali lahko počnem to večkrat?