b:hip težaki na FB

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.410
4.979
113
Evo, uvalil se je en nov MLM b:hip kjer vsi naspiderani kratkohlačniki skačejo in se derejo doolaaari, dooolaaari....

in spet jih nekdo farba da bodo s prodajo praškov/napitkov za dobro počutje uspeli zgraditi dolgoročen
donosen posel,...

Ti so sedaj motivirani, da na polno dodajajo folk na FB in ti težijo z ponudbo... da te pokličejo iz call centra itd...

bonk.gif

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.484
119
63
41
Malo tu,malo tam :)
CP FB sporočila ki ti ga pošljejo :

Sodelujem v novem projektu, ki temelji na socialnih omrežjih in iščemo ljudi, ki jih zanima dodaten zaslužek z delom od doma. Ali bi vas to mogoče zanimalo, ali pa poznate koga, ki bi ga to zanimalo? V kolikor vas to zanima, mi prosim pustite vašo telefonsko številko in poskrbel bom, da vas bo nekdo iz klicnega oddelka poklical z nadaljnimi informacijami
bonk.gif

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
Bil zadnjič na njihovem high-tech, top secret predavanju. Žal mi je bilo, da sem prišel, že ko smo čakali na začetek predavanja. Sami mulci, tipi z dreadlocksi, debelinke ipd. Sicer pa tipičen ameriški stil - "Kje ste publika?! A ste z mano?! A smo tukaj, da bomo ustvarili nekaj novega?!" Kvazi motivator, v ozadju pa DJ, ki je nabijal nek house.

Nekje po pol ure nakladanja, se en mladenič iz publike oglasi in vpraša predavatelja, zakaj ne pove nič konkretnega o zadevi. Nato se vstane, pove publiki, da gre za isti nateg kot xxy in xxz (ne vem konkretno, za katere piramide je šlo) ter da nam bodo samo pobrali denar. Predavatelj se začne dret na njega, da je zdaj v njegovi hiši in da bo spoštoval njegova pravila ter da se naj spoka ven. Hitro je priletel nek obritoglavec, prijel mulca in ga zvlekel ven.

Ko sem sam še po nekje pol ure poslušanja rekel "dost mam te neumnosti" in odšel, sem videl, da je bilo že pol predavalnice prazne, kajti folk je že prej spisdil.

V nekaj besedah: en bogat Američan, nekaj malo manj bogatih prijateljev okoli njega, ostalo pa bagatela, na kateri služijo. Čista piramida, pa mi lahko stokrat rečejo, da ni. Gre pa za prodajo "wellness" izdelkov preko družbenih omrežij.

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
Vse uredu in prav, sam zakaj si pa ti sel tja?

Ce bi meli za odtenek boljsi kader bi verjetno se tebe uclanil.

To mors bit res mal retard da sploh gresnza moje pojme.

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
Vidiš, nekateri smo malo retardi in se nismo rodili vsevedni.

Kako so pristopili do mene, ko so me vabili, ni delovalo niti malo tralala-hopsasa.

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
Sam a si se pol vsaj pocutu pomembnega ko so te vabili k sodelovanju pri mednarodnem projektu trzenja. Cak al pa da si ti ze svetovno znani strokovnjak na podrocju medijev?

Kaj tocno ai mislil ko si se usedel v avto in sel tja? Da bos bogat srebal sampejna na jahtici?

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
Dej se ti raje fokusiraj na temo & pusti mene pri miru. Bo bolje za moje in za tvoje živce.

SHARK1

Globus
3. okt 2012
3.643
2
36
Citat:
Uporabnik Matej pravi:

Dej ne bit tak zatežen pesimist no
priden.gif

Jaz si grem tudi tole pogledat,ko me bodo četrtič kontaktirali (3 povabila že imam haha),grem pa izključno zato,da se malo nasmejem in da jim postavim nekaj zanimivih vprašanj
evil.gif

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
To boš zagotovo imel možnost, le pazi se tistega obritoglavca v črni obleki, ki bo napravil uvodni nagovor.
smile-1.gif

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.410
4.979
113
Citat:
Uporabnik SHARK1 pravi:
Citat:
Uporabnik Matej pravi:

Dej ne bit tak zatežen pesimist no
priden.gif

Jaz si grem tudi tole pogledat,ko me bodo četrtič kontaktirali (3 povabila že imam haha),grem pa izključno zato,da se malo nasmejem in da jim postavim nekaj zanimivih vprašanj
evil.gif

Group Alter visit
smile-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Citat:
Uporabnik Matej pravi:
Vse uredu in prav, sam zakaj si pa ti sel tja?

Ce bi meli za odtenek boljsi kader bi verjetno se tebe uclanil.

Jaz sem bil že na ene treh takih zadevah, ker me enostavno zanima, kako delujejo, kako se nateguje folk, kako naivne so kaj ovce.

Moraš bit malo retard, da misliš, da kar vse veš, ne da sam prečekiraš.

Abomination1

Pripravnik
22. okt 2012
298
0
16
Ja ne ni ti treba biti retardet, lahko si samo "brez izhoda" in poizkušaš vse. Tole je pač "najlažji" način za zaslužek, potem pa jokajo ane.
Zato pa je toliko mladih in brezposelnih tam.

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
Prej je bila iz teksasa,http://www.theworkathomewoman.com/deceptive-work-at-home/