Avtoradio

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
Kupujem avtoradio z USB vhodom, cim boljsim vmesnikom, kul zvokom do okoli 200€. Bluetooth je zazeljen, ni pa nujen. Kaj priporocate? Pa da je preverjeno ok... Hvala!

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
http://www.pioneer.eu/eur/products/25/121/61/DEH-P6000UB/index.html
zmaga.gif

tommas

Pripravnik
11. avg 2007
242
0
16
razviti zahod
ima kdo kakšne izkušnje z kakšnim no name avtoradijem, kaj takega kot tale na spodjem linku
http://www.intrade.si/index.ph...;product_id=720

mi je crknil originalni pa nevem kaj naj kupim, razmišljam o dveh stvareh: 1. da bi nekaj no name, zaželjeno z BT, ima kdo kakšen predlog
2. original je bil blaupunkt, če zdaj kupim novega iste znamke bodo delale komande ob volanu in display ali ne?

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Točka 2 - Obvolanske komadne bodo delale, če bo nov radijo to podpiral in (hkrati) če boš kupil za ta namen ustrezen adapter/konektor. Drugače komande ne bodo delovale, tudi če bo znamka enaka.

Ti pa že vnaprej odsvetujem razne no-name variante ...

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
Nabavil zadevo in je super! Edino bedno je, ker je isti radio za evropski trg delan slabše kot usa(pri njih je p6000ub isto kot pri nas p7000ub), in sem mislil da ima tudi pixel display. Drugače je pa zvok za moje pojme odličen za ta denar, radio lahek za upravljanje, veliko funkcij ter lep! Hvala za predlog,

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38

Se strinjam........imam tudi jaz od pioneer-ja avtoradio ampak že od leta 2000 (mogoče je še starejši) in je keh--7900 z oel zaslonom......še danes dela BP s tem da sem že menjal 2 avta od takrat...dela vsak dan kolikor more.Ima funkcij še pa še.
Po moje je to pametna izbira...vsaj zame.

Ja pa tako da za 200€ dobiš težko kako dobro zadevo.

Vse je odvisno od tvojih zahtev.

sportina

Zelenc'
4. mar 2009
1
0
1
ROČNA AVTOPRALNICA JRE MENI NAJBOLŠA POD POHORJEM MUNITO NASPROTI MLADE LIPEV NULO NAREDIJO AVTO IN ŠE CENE SO NAJNIŽJE V MB TAKO DA SE OTPRAVITE TJA PA ŠE LOKALČEK JE LEP ZRAVEN.