avtoradio z BT

sass

Guru
1. sep 2007
5.218
856
113
kupujem nov avtoradio, nekje v rangu do 200€. zaželjeno je, da ima USB priključek, obvezno pa mora imeti BT povezavo za prostoročno telefoniranje. najbolj mi je pomembna kvaliteta zvoka med telefonskim pogovorom, za samo muziko niti ni tako pomembno, ker nisem nek avdiofil. mi lahko kaj priporočate?

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.446
425
83
Lahko ti samo povem česa ne priporočam: LG LAC7700R.

Imam sam in z uporabo priloženega mikorfona (speljan skozi prednji A stebriček) me nad 120km/h sogovornik razume samo, če se derem v mikrofon
frown-1.gif

B.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.946
6.987
113
Am..tole je odvisno tudi od avtomobila. Če imaš avto, ki je pri 120kmh v kabini glasen, ti ne bo nič pomagalo, razen kakšna "profi oprema", kar pa avtoradio za 200€ ziher ni.

Bodi vesel, da te slišijo do 120kmh..mene samo do 60kmh

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.946
6.987
113
Jaz imam sonija, BT3600. Glede na stari avtoradio je kot noč in dan, kar se tiče zvoka. Morda je to samo posledica tega, ker je pač sony novejši ali pa je pač dejansko toliko bolj kvaliteten.

Mp3..ni problema, deluje zelo lepo, tudi preko USB ali CD...možno je tudi prevrteti komade naprej, kar tudi deluje BP.

BT ... zelo dobro se sliši sogovornika, tudi telefon in radio se zelo hitro "poparita", edini problem je kako sogovorniki slišijo mene. Bojda porazno. Vzrok temu bi jaz iskal v slabem avtu, imam namreč Roverja, kar pomeni veliko hrupa v kabini. Škoda edino, da ni priklopa za dodatni mikrofon, da bi si ga morda speljal do vzratnega ogledala, kar bi znalo pomagati.

Glede na tvoj avto...twingo...znajo biti problemi enaki, če je kabina glasna je [censored]..ker tile radiji imajo ponavadi mikrofone nekje za prvo ploščico in je šment če vse okoli šumi, piha veter, črički pojejo in še mašina se dere.

sass

Guru
1. sep 2007
5.218
856
113
trenutno imam na testu Jabra sp5050. zadeva se dobro obnese, enostavna za uporabo, ne rabi nobenih posebnih namestitev. da se normalno pogovarjati tudi pri hitrosti 130 km/h, preverjeno v meganu, ki ni ravno najtišji avto.

sass

Guru
1. sep 2007
5.218
856
113
saj vem. drug teden bom mogoče dobil na test parrot 3000, za praktično isto ceno. problem parrota je v tem, da moram speljati kabel za mikrofon, in če nočem, da se ga vidi, ga bom moral skriti pod oblogo avta, ali pa komu plačati, da mi to naredi. pri jabri ni potrebne nobene inštalacije ali napeljave kablov, zadevo samo zataknem za senčnik in dela. edina slabost jabre je v tem, da se lahko z njo spari samo en telefon.

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
pa tudi baterijo je potrebno polnit. pri parrotu to ni problem. daš kontakt, se poveže s telefonom in že uporabljaš. radio ti da sam na tiho in deluje prek zvočnikov ki so v avtu, telefonski imenik se sam sinhronizira, sliši se super, .... pa priklop je tak enostaven da bolj nebi mogo bit. priporočam v glavnem. sam sem ga mel v mondeotu zmontiranega v ca. 1 uri, s tem da sem mogo pol amaturke narazen vzet. pa zraven dobiš ene 4 različne nosilce.
zmaga.gif

sass

Guru
1. sep 2007
5.218
856
113
"pa priklop je tak enostaven da bolj nebi mogo bit."..."sam sem ga mel v mondeotu zmontiranega v ca. 1 uri, s tem da sem mogo pol amaturke narazen vzet"
evil.gif

jabro sem dobil po zelo ugodni ceni. če bo parrot ravno tako ugoden, bom še njega sprobal, če ne pa ostanem na jabri

raY_

Pripravnik
20. avg 2007
122
0
16
No pa je prišel čas za nabavo. V Twingotu je zmontiran Sony BT2600.
Prvi vtisi:
+ nevtralen izgled
+ boljši zvok od 5let starega JVC
+ bluetooth GSM govor kljub slabi zvočni izoliranosti pri 110 Km/h deluje nad pričakovanjem - sogovornik me razume

- odsev svetlobe od stekla bolj moteč
- mislil sem, da bom lahko pri BT A2DP brskal glaso po mobitelovem spominu - ni tako
frown-1.gif
Na gsmu moraš v playerju zagnati playlisto.
- drugo ne pogrešam

Za 105 € več kot dober nakup.

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Jst mam blaupunkta m57. Sogovornika slišim povsem čisto, pritožil pa se tudi ni še nihče nad kakovostjo, tko da najbrž deluje lepo. Je pa čist super ko ni več treba za policaji oprezat po grmovju ampak lahk celo na cesto gledam med pogovorom.
zmaga.gif

dennis18

Pripravnik
6. maj 2008
70
0
6
Kaj parrot ck-3200 ima zunanji mikrofon al ga ima v sebi noter?

Nazadnje urejeno: