avtoradio in wifi...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.009
-370
113
A obstajajo kaksni avtoradii da imajo wifi? Sedaj verjetno to ne bi smel biti vec tehnicno problem, dodamo se kaksen lcd touch screen, pa imamo mini tablico namesto avtoradia. Muzika se vrti iz youtuba, signal se dobi iz gsm tetheringa in to je to... a se na temu kej dela?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
zakaj pa? a ni na youtubu največ izbire?

1. kakovost
2. avtorske pravice
3. zakaj bi to sploh kdorkoli pocel?!
4. itd, itd, itd....

Avian

Pripravnik
7. sep 2007
359
0
16
ksz - in seveda youtube požre kar konkretno količino podatkov tako da to pride prav samo če imaš tavelik paket za prenos podatkov ...

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
o tem spodaj na linku jst že nekaj časa razmišljam, vendar z android tablico/telefonom
Problem imam kako usposobit dober FM sprejem, če niso vštekane "slušalke"
Pa premal sem v avtu, da bi upravičil denarni vložek.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RCXJIjxvPNE

Poceni enostavna rešitev je preko obstoječega telefona in BT povezave.

YT v avtu ne bi uporabljal zaradi količine prenešenih podatkov, zatikanja kjer ni 3G/H+ povezave, same uporabnosti (ne moreš med vožnjo tipkat imena komada), ob kakem JLo komadu oz videospotu bi izgubil koncetracijo na cesto:)

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.009
-370
113
hehe...

človek vpraša nekaj, pa dobi samo odgovore zakaj ne. Pa a ni moj problem, kako bom tipkal komade in koliko podatkov bom skuril? Vprašanje je bilo ali obstaja taka zadeva.

Easy:
kakovost - česa? zvoka? nisem zahteven poslušalec, tko da mi je youtube čist ok kvaliteta, tud ko se posluša na kakšnih večjih zvočnikih, pa itak v avtu nimam nekega huda sistema.
avtorske pravice - tukaj zna biti problem.
zakaj bi to nekdo počel - ker se pelje družba nekam in se nam ne da iskat komadov po cd, in ker bi lahko dobiš katerikoli komad kadarkoli.

Fusion: zanimivo...

Nazadnje urejeno:

Yagi

Fizikalc
24. jan 2008
714
29
28
Kaj pa CarPC ali vgradnja "tablice"? Osebno bi kaj takega izbral....še raje vgradnjo "tablice"....CarPC sem imel pa je OK ampak.... !

sabla

Zelenc'
26. nov 2011
10
0
1
ze ene 4 leta uporablam doma 3 cungalunga dvd avtoradije, ki sem jih naroco kot primerke direkt od dol. vse od 1 din tamal zaslon mislim da 3,4 col yaslon ,1 din 7 col motoriziran izvlecni zaslon in 2 din 7 col zaslon. na 7 col sta oba z navigaciji bluetothom, toucscreen,pa se analogn TV, pa mi je sam v kombiju za na teren crkno cd ( verjetn laser zaradi praha itd, da ga ne bere vec) drugace pa nobenih problemov. jaz morem povedat da skor nimam pripomb cez kitajce.lp