Avtoradijo z vgrajenim Bluetooth modulom

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Pozdravljeni!

Odločam se za nakup avtoradija z vgrajenim bluetooth modulom. Zanima me, če kdo že ima to zadevo in kako deluje. Rabil pa bi za prostoročno klicanje ter predvsem za predvajanje glasbe (AD2P - Nokia N95). Gledal sem:

Blaupunkt Hamburg MP57 (ne vem, če je možno predvajanje glasbe - AD2P; sem poslal mail na Blaupunkt)

LG LAC-M8600R

LG LAC-M9600R

Pioneer DEH-P65BT

Sony MEX-BT2500

Kolikor je meni znano, na žalost Alpine, Clarion, Kenwood nimajo ničesar podobnega.
confused-1.gif
Če kdo ve za kakšen drug model/znamko v tem rangu, naj prosim pove.

Hvala & LP

crashednburnt

Nazadnje urejeno:

Fiatista

Pripravnik
1. sep 2007
670
0
16
Kolega ima pionirčka pa je zelo zadovoljen. Tudi sicer dober radio, zvokovno zadovoljiv, funkcij pa ima tudi vrh glave. Ima ga pa model odkar je radio vn pršu pa še zmerom dela tipi-topi. Za ta denar dobra izbira za moje pojme, pri "dilerjih" jih dobiš pa še ceneje.

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Ne vem, JVC mi je predrag in sploh za JVC nikoli ne bi dal toliko denarja. Mogoče za Alpine, Clarion ...

Najbolj me muči Blaupunkt. Še vedno čakam na odgovor, ali je možno predvajanje glasbe preko AD2P.

krizo

Pripravnik
18. jul 2007
429
0
16
sedim pred računalnikom
jaz imam tega Sonya že nekaj časa, pa mi zadnje čase govorijo da se me slabo sliši.
tako da moram nagniti glavo bližje avtoradiu/mikrofonu da je OK.

sicer me je pa že minilo, in se sploh ne priklapljam več
redface-1.gif

aja... pa še to... imam Nokio E50, ki je ni na seznamu avtoradia... baje se najbolje ujame z SonyEriccson gsm-i (pač sony)
wink-1.gif

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Kaj pa LG LAC-7700R, ki je cenovno zelo ugoden? Včasih si LG-ji menda niso zapomnili, kje so nehali igrat. Sicer bom najbrž prej zamenjal avto (skupaj z radijem), preden bom naslednjič poslušal kaj drugega kot val 202, pa vseeno
grin1.gif
. Se tole splača za poslušanje radia, poredkoma kak mp3 in prostoročno telefoniranje?