Avtopolnilec Samsung Tab

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Gledam avtopolnilec za Samsung Tab.

Pa gleda original in hočejo ca 30 eur. Pa gledam tisto, kar se najde na ebay-u pa je samo delček te cene. Je tukaj kakšna razlika v načinu polnjena oz so to cene za striženje ovac? Zame je polnilec pač polnilec.

Bakki33

Fizikalc
8. dec 2007
426
71
28
Točno... polnilec je polnilec. Samo izberi takšnega z vsaj 2A izhodnega toka...

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.286
196
63
Jaz sem si naročil tole. Ima dva USB izhoda (pač filaš preko USB kabla, ki ga tako ali tako imaš), eden daje od sebe 1A, drugi pa 2A. Istočasno zmore polniti moj Samsungov telefon in iPada.
Je pa pri telih en haklc - Samsung ima tovrstne (originalne) avtoUSBpolnilce prilagojene tako, da sta srednja dva USB kontakta (data kontakti) spojena (ja, kratek stik pravzaprav, ampak pri avtopolnilcu podatkov itak ni). Če tega ni, zadeva ne dela, ker ga smatra za neoriginalnega. Zato sem moj polnilec odprl, polotal srednja dva kontakta in sedaj dela zadeva kot šus. No, vsaj pri telefonu dela, ne vem zakaj bi bilo pri tablici drugače.

Primus

Fizikalc
23. avg 2007
1.721
84
48
Osrednje Slovenska
1drv.ms
Citat:
Uporabnik Slick pravi:Je pa pri telih en haklc - Samsung ima tovrstne (originalne) avtoUSBpolnilce prilagojene tako, da sta srednja dva USB kontakta (data kontakti) spojena (ja, kratek stik pravzaprav, ampak pri avtopolnilcu podatkov itak ni). Če tega ni, zadeva ne dela, ker ga smatra za neoriginalnega. Zato sem moj polnilec odprl, polotal srednja dva kontakta in sedaj dela zadeva kot šus. No, vsaj pri telefonu dela, ne vem zakaj bi bilo pri tablici drugače.

Jaz sem si pa namesto lotanja, iz DX http://dx.com/p/usb-charging-adapter-for-samsung-galaxy-tab-black-151322 raje omislil adapterček in sedaj z njim lahko uporabljam katerikoli USB polnilec in katerikoli kabel, kjerkoli
smile-1.gif