Avtomobili slovenskih politikov

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Prvak NSi Andrej Bajuk vozi avtomobil saab, letnik 2004,
Predsednik Zaresa Gregor Golobič vozi peugeot 807, star štiri leta, s prevoženimi 140.000 kilometri.
Premier in predsednik SDS Janez Janša vozi Volvo.
Predsednica LDS Katarina Kresal vozi porscheja cayenna, letnik 2004.
Prvak SD Borut Pahor za prevozno sredstvo v prostem času uporablja renault 4, ki je bolj znan kot ''katra''.
Prvak SNS Zmago Jelinčič Plemeniti vozi audi 1,9 TDI, žena Monika pa renault laguno.
Predsednik SLS Bojan Šrot nima svojega avtomobila.

vir: http://24ur.com/novice/slovenija/koliko-so-tezki-prvaki.html

Zanimivo. Če sodim po splošni slovenski mentaliteti kar se tiče avtomobilov, tile politiki kar izstopajo.. namreč nihče nima neke jake mašine. Ali pač?
grims-1.gif
kaj pa za kake druge politike, ve kdo?

Naj to ne bo debata o politiki in politikih, ampak o njihovih avtomobilih.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
katrco saj ti piše. A cayenne ni jaka mašina? Jelinčič pa je vse prihranke vložil v vilo vredno 5 milijonov ojrov. Sem pa videl enkrat poslanca Mira Petka t fordom fiesto (reklamni avto ene avtohiše) Kresalovo pa sem videl kako jo okrog vozi šofer z novo A8.

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
katrco saj ti piše. A cayenne ni jaka mašina? Jelinčič pa je vse prihranke vložil v vilo vredno 5 milijonov ojrov. Sem pa videl enkrat poslanca Mira Petka t fordom fiesto (reklamni avto ene avtohiše) Kresalovo pa sem videl kako jo okrog vozi šofer z novo A8.

Itak, na sestanke ipd se bo s katrco vozil
grin1.gif
Cayenne ni dandanes nič posebnega.

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Edini Pahor, ki ve kaj je prava vožnja z avtom. Tile audiji, volvoti, to je vse larifari, še malo pa ti ne bo rabilo vozit, te bodo vsi varnostni sistemi zapeljali...

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Bolj zanimivo bi bilo videt v katerih službenih avtih se prevažajo na sestanke in podobno.....recimo Mate---> Audi A8 6.0L W12
smile-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
točno! djate se malo bolj razpisat tisti ki tam bolj poznate zadeve! službeni avti so tisti, ki jih omenjeni bolj uporabljajo kot osebni!

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.047
833
113
Ko bodo v parlementu žešæi, potem bodo imeli tud BMW in Audi.
smile-1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
ksz...
Pahor se je dolga leta vozil s fičotom. Sem ga parkrat videl in je bil ves puklast za volanom.