Enkrat za spremembo dober pooblaščeni servis. Danes dopoldan sem bil primoran it tja, ker je moja italijanska pijanka začela kaditi in smrdeti po dizlu. Pod avtom luža, ampak nobene lučke. Se pripeljem do servisa, rečem samo, da sem pripeljal »bolnika« in da gorivo izteka. Sem že videl €€€€. No, ni bilo 2 minuti, ko je serviser odkril napako. Počila je cevka povratnega voda v »common railu«. V četrt ure sem bil že na poti spet. Račun pa 30€ za zamenjavo.
Glede na moje izkušnje z Avto Triglavom pa družinskimi izkušnjami z drugimi pooblaščenimi servisi FLAR (včasih na Dolenjski cesti v LJ, pa v Sinji Gorici ...) so me lahko rečem presenetili. Pozitivno.
Kakšne so pa kaj vaše izkušnje?
PS. Zakaj hudiča so začeli motorje pokrivat s plastičnimi pokrovi. Tako prav nič ne vidiš, kje je kaj narobe, ne da bi ga odstranil.
Glede na moje izkušnje z Avto Triglavom pa družinskimi izkušnjami z drugimi pooblaščenimi servisi FLAR (včasih na Dolenjski cesti v LJ, pa v Sinji Gorici ...) so me lahko rečem presenetili. Pozitivno.
Kakšne so pa kaj vaše izkušnje?
PS. Zakaj hudiča so začeli motorje pokrivat s plastičnimi pokrovi. Tako prav nič ne vidiš, kje je kaj narobe, ne da bi ga odstranil.