Avtohiša Stepančič

der_Alte

Fizikalc
21. jul 2007
2.063
10
38
Zemlja
alte.aufbix.org
Enkrat za spremembo dober pooblaščeni servis. Danes dopoldan sem bil primoran it tja, ker je moja italijanska pijanka začela kaditi in smrdeti po dizlu. Pod avtom luža, ampak nobene lučke. Se pripeljem do servisa, rečem samo, da sem pripeljal »bolnika« in da gorivo izteka. Sem že videl €€€€. No, ni bilo 2 minuti, ko je serviser odkril napako. Počila je cevka povratnega voda v »common railu«. V četrt ure sem bil že na poti spet. Račun pa 30€ za zamenjavo.
cheer.gif

Glede na moje izkušnje z Avto Triglavom pa družinskimi izkušnjami z drugimi pooblaščenimi servisi FLAR (včasih na Dolenjski cesti v LJ, pa v Sinji Gorici ...) so me lahko rečem presenetili. Pozitivno.

Kakšne so pa kaj vaše izkušnje?

PS. Zakaj hudiča so začeli motorje pokrivat s plastičnimi pokrovi. Tako prav nič ne vidiš, kje je kaj narobe, ne da bi ga odstranil.

jamiekarai

Pripravnik
26. maj 2010
667
0
16
Titovo velenje
nevem kunkretno za njih ampak moja izkusnja z "orginal servisi" je taka prides prvic ful poceni skoz drugic tretic tud pol pa zacnejo nabijat cene ko vidijo da si kao redna stranka .. nevem kk je pri teh .. sam predvidevam po večini

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
ti pokrovi so katastrofa... brez dvigalke ne moreš nič

glede uradnega servisa, na redne servise ga (še) vozim v avtohišo, da imam servisno poštempljano, menjavo ploščic in diskov sem naredil pri popoldancu, večje popravilo pa prav tako na uradnem servisu - Avtohiša Vis na celovški v LJ

sicer so res med samim popravljanjem še našli eno izjemno drago za dodatno popravit (400€), ampak je bila v sklopu napake, vsi zamenjani deli (vključno z eno žarnico za 86 centov) pa so me čakali na tleh pri sovozniku v vrečki za smeti, brez da bi jim to naročil

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Plastični pokrovi motorja....moj fotr ga je kar demontiral na 1,5 dCi
hysterical-1.gif

mm46

Pripravnik
5. sep 2007
597
7
18
40
Zanimivo, da je polovica komentarjev pod testi pola ali golfa 1.2tsi zgražanje nad tem, da nima motorja pokritega s plastiko
bonk.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.169
9.801
113
Pri večini avtov se pokrov zgolj k sebi potegne in gre dol, ker je na zatičih, sicer pa par vijakov.
Lepo slišal pohvalo pooblaščenca.

PS: A je bila cev od Boscha
evil.gif
.

der_Alte

Fizikalc
21. jul 2007
2.063
10
38
Zemlja
alte.aufbix.org
Cev je imela sledi nekega orodja. Ša zraven objemke naredi 90 stopinjski ovinek. Zgleda ni bilo mišljeno, da se jo nekajkrat odstrani pa spet postavi nazaj. Če bi bil paranoičen, bi rekel, da je šlo za sabotažo.
tongue-1.gif

Druga stvar pa je, da sem po cestah zlil vsaj 15 litrov goriva.
tongue-1.gif
Poraba tega polnega tanka bo huda.

Valhalla

Guru
17. dec 2007
4.673
1.294
113
Citat:
Uporabnik der_Alte pravi:
PS. Zakaj hudiča so začeli motorje pokrivat s plastičnimi pokrovi. Tako prav nič ne vidiš, kje je kaj narobe, ne da bi ga odstranil.

Moj Toledo brez pokrova kloče kot zadnji ruski traktor, ne moreš verjet, kaj naredi malo plastike in pence.

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Men se tudi zdijo pri Stepančiču kar v redu, vozim mojo lybro tja.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.306
113
Hoces rect - jo vsake toliko dvignes, nardis en krog pa peljes nazaj?

Sorry moral sem - nc osebnega =)