Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Tile prvi dve se pač zgodita, človek kdaj tudi kaj prezre. Pa tista na koncu kolone tudi. To se bo vedno dogajalo. Če odmislimo ostale (razna ustavljanja v tunelih ipd) mi je bolj zanimivo to, da sta obe prvi nesreči neposredna posledica neobvladovanja avta, nekaj, kar bi trening varne vožnje lahko preprečil. Ker tole opletanje levo desno je samo vozniško neznanje.
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
A niso nekateri imeli samo ASR? ESP je kasneje prišel serijsko.
Točno to! Si ga vidu kretena nalimanega na rit. Ne, to ni nesreča, to je kaznivo dejanje ogrožanja varnosti, ki se je tudi dejansko udejanilo. Ampak to dopovedat vesoljčkom, je kot bi govoril kometu. Tu pomaga samo advokat in zasebna tožba.Citat:
Uporabnik Clueless pravi:
Vprašanje koliko je tisti pri naletu sam kriv. Enega retarda ima na zadnjem odbijaču nalimanega, drugi pa pred njim muti po dveh pasovih.
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Tile prvi dve se pač zgodita, človek kdaj tudi kaj prezre. Pa tista na koncu kolone tudi. To se bo vedno dogajalo. Če odmislimo ostale (razna ustavljanja v tunelih ipd) mi je bolj zanimivo to, da sta obe prvi nesreči neposredna posledica neobvladovanja avta, nekaj, kar bi trening varne vožnje lahko preprečil. Ker tole opletanje levo desno je samo vozniško neznanje.
Ker tudi elektronika ne more nategnit fizike ...
kak je možno da avto z esp tak nosi sem pa tja?