Avtobus - Kope (smučišče)

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Nikjer na netu ne najdem nobene info.........

Ali mogoče kdo ve, če vozijo gor avtobusi......za Roglo in nekaj ostalih slovenskih smučišč mi je uspelo najti, za Kope pa nimam nobene ifromacije.

Zadeva pa je takšna, gor mamo vse rezervirano ta vikend, pa je ena frendica odpovedala, katera je bila zadolžena za prevoz.........drugi člani nimajo sploh avta, moj pa je na zimskem mirovanju v garaži.......tak, da zaj niam pojma kak naj gor prilezem
crazy1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
jaz ne vem za kak bus, ki bi vozil gor, na kateri strani pa bi šli vi gor na slovenjegraški ali vuzeniški (severni)

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Amm......pojma niam kje se gre gor in kak......ker še nisem bil nikol tam (razen enkrat pred pamtivekom ko sem bil še mali mulc)....

Zgleda, da se misija nemogoče nadaljuje
crazy1.gif

PS: klejem pa zaj tak ko mažar polek, pa kadi se mi menda že z uh..........nebo moralno kaj bom nardil prvo, ko to bit_h vidim.....,bo pa pravilno!!!!!

Nazadnje urejeno:

xaxid

Pripravnik
22. avg 2007
576
0
16
edina možnost je avtobus do slovenj gradca in nato taksi (en taksi celo je po novem v SG-ju) na Kope. zna pa biti drago.

avto si moraš sposoditi ali ga dat iz mirovanja!

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik sonick pravi:

PS: klejem pa zaj tak ko mažar polek, pa kadi se mi menda že z uh..........nebo moralno kaj bom nardil prvo, ko to bit_h vidim.....,bo pa pravilno!!!!!
Bičuljo žvajzi okol uh z odobrenjem alter comuniti.
cheer.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Pa bom dal tiste €€ za taksi samo da jaz gor prilezem pm
crazy1.gif

Če smo se zmenli........jaz rezerviral plačal vse.......zaj pa kuj nehče upa rečt, da nebo šel brez pravega razloga.........ko bi le zlato žilo dobla qrba
smile-1.gif

Če kdo najde tel. št. od tega taksista bi bil tudi ful hvaležen......
wink-1.gif

Avta pa ne morem tak hitro sedaj dat iz mirovanja, ker ni prilagojen za vožnjo v zimskih razeram.......ne mislim samo gume!

22. jul 2007
1.401
59
48
Da boste za ziher prispeli na kope
evil.gif
TAXI GRAL : 070900300 ali TAXI BOŽO:04529060, je pa najbolj ziher da pokličeš kak dan prej in se zmeniš...................

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
@all.....tnx Zgleda, da je že urejeno.....

Se bojo zgleda starši malo žrtvovali pa svoje "otrokece" pelali
smile-1.gif

Ej ludi..........kaj pa pravite recimo na kako alter smučanje z organiziranim prevozom..........samo to je samo znanstvenofantastična fikcija verjetno, ker še na piknik ne mormo vsi isti dan prit, ne da bi še kaj zahtevnejšega izpeljali....

B81

22. jul 2007
37.743
11.020
113
Eno leto je bilo tam toliko snega, da smo se od vsake proge dol do bungalovov prismučali direkt do vrat
smile-1.gif

Dobro je blo tam ja.