Avtoakustika, tehnični pregledi in policija

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35

Danes sem imel tehnični pregled in mi je možakar težil zaradi napajalnega kabla, ki je speljan od akumulatorja skozi požarno steno ( sicer lepo "na clean" speljan, z varovalko).. je rekel, da me zaradi tega ne bi smel spustit čez pregled in da če me dobijo policaji, je to kazen nevem kolk eurov, čez 500e naj bi blo..

Zdaj pa mene zanima, če vam tudi težijo na pregledih zaradi avto akustike? Lahko policist res da tako ogromno kazen in mi odvzame prometno ter tablice, če vidi v prtljažniku (ajde pod haubo dvomim da bi gledal) box, ki zaseda skoraj pol prtljažnika in pripadajoče ojačevalce?

Ima kdo kakšno izkušnjo glede tega?

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
Še ne poznam takega primera. Načeloma ti nima kaj težiti.
Za kabel je pa tudi zate bolje, da ga vsaj v motornem prostoru oblečeš v snake skin, ali "trdo plastično cev", nevem kako se še drugače reče.

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.334
303
83
39
Ljubljana
Pol bolš da ne vidjo mojih kablov od park senzorjev
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik 3287

Dejansko je to predelava. Za predelave moraš imeti tuv in potrdilo o strokobvni vgradnji. Sicer malo bosa, kje boš pa dobil vse tuv-e za kable, varovalke, ter vse ostalo. Spememba vpliva na stanje akumulatorja, se pravi na elektriko v avtomobilu.

Vendar pa prvič slišim, da so komu za to težili. Če pa še s tem začnejo, naj se gre naša politika lepo j...t. Kaj je naslednje? "Gospod v teh čevljih ne smete voziti, ker imajo čudno podlago?"

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
kako so nakateri fouš......ne moreš verjet.......jaz sem šel skozi tehnični s športnim zračnim filotrom pa mi je samo rekel da naj si nardim homologacijo da me ne bodo zezali policaji...ali pa naj ne pritiskam na gas pred njimi(policaji mislim).

Pa jaz imam že lata te kable od muzike pa nikoli ni nič nobeden rekel.

Kolikor vem te lahko edino kaznujejo zaradi preglasne glasbe ali pa motenja okolice zaradi glasbe.

I

Izbrisan uporabnik 3287

Na LPP v Lj? G. Lovec. Glavni in odgovorni za homolomo.

lp