avtoakustika..pusti zaradi obiska

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
gledma po netu avte..pa pol rpkolce, pa colne (kak ebden iskalnik9 in na koncu avtoakustiko.

imel bi..woofer, pa oajčevalec..pa še s kompelta zvočnikov bi dal gor..zvičnoke morma kupit psoebej..recimo nove..sam woofe rpa ojačevalec pa alhko rabljeno..in kaj vem kaj gleda,..4 kanle, 5 kanalov, ne vem kaj in kako.

a lahko kdo tko po kmečko napiše..da vidim a je 200e dovolj za vse..

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Si pripravljen žrtvovat del prtljažnika? Jaz sem imel v prejšnjem zadaj Hertz ovalce, direkt na avtoradio. Mi je čisto dovolj razbijalo za vsakodnevno vožnjo.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne pozabi..enoprostorc..2 apra gresta v vrata..loečni visokotonci ostalo

prtljaznik..neki amlega je palca za to..mor abit pa vse z levo rok ven, not..ker vse prevečkrat rabim ves prostor.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Torej polica odpade. Kakšne luknje imaš za zvočnike? Če imaš spredaj in zadaj 16 centimetrov, lahko tudi not daš ene poštene zvočnike, pa bo po moje dovolj. Pa seveda dober avtoradio, s kakim serijskim si nič ne moreš počet.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
serijski avtoradio ostane..4*40 je abje..in luknje..baje gre neki fino fajn not..

pa sej špila dober..sam..včasih bi pa mekani tresel mal bolj..navajen sem..da k mi zaaše..da me muzka masira..da čutim ne sam slišim..

za priemrjavo

sonyjeva seroja 9 mi je tresla 16 kvadratov dnevne v bloku..so em mel sosedi neizmerno radi..

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
S serijskim avtoradiem si tako nimaš kaj počet, ker v 95% nimajo izhoda za subwoofer. Pa tudi če daš boljše zvočnike not, ne boš naredil skoraj nič.

I

Izbrisan uporabnik 3287

200 je absolutno premalo. Rabiš npr: en par zvočnikov (recimo samo 100 rms)(ločen sistem): cca 150 eur, ojačevalec (če že samo en) mora biti štirikanalen cca 200 eur, wufer (vsaj 300 rms) cca 150 eur, potem pa še kabli, varovalke, in ostale malenkosti cca 70 eur. Za ta denar ne bi šip vrglo ven, bi pa lepo špilalo.

PS.: Ovalcev in podobne šare ne kupuj.

lp

plexix

Fizikalc
10. sep 2007
914
154
43
Kaj če bi ti včasih malo pregledal kaj napišeš, imaš toliko napak, da je včasih kar težko prebrat tvojo pisanje.
smile-1.gif

Lp,

I

Izbrisan uporabnik 3287

Citat:
Uporabnik softi pravi:
ok..mama opcijo 2 para za vrata itd..200€
pa wofer..4 kanalni ojačevalčec..lalala..500e

a ma to smisel

radio ima izhod za ojačevalec..

Če ima "smisel"? To se boš ti odločil. Dokaj glasno, čist zvok,...... to pač košta.

Jaz imam v enem avto za cca 7000 eur teh pizdarij. Pa mi je ratalo premalo. Kolega pa cca 15000 eur.

I

Izbrisan uporabnik 3287

Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Kak premalo? Lahko daš na pol glasnosti?

Saj ne rabiš "nabijat" vedno do "amena". Seveda lahko poslušaš/gledaš na "normalni" jakosti. Ko ti pa sede pritisnit, potem pa "masaža" dela na polno. In počasi mi je "masaže" že premalo.

lp