sam imam taisto napravico vgrajeno v M6, ker ima vgrajen original radio z BOSE in z vgrajenim CD menjalcem, ker pa je radio prve generacije ni možnosti za MP3, ter je zelo težko dobit blendo, da bi vgradil aftermarket radio... zatorej sem se odločil za kompromis, ki pa sicer dela, vendar ima kar nekaj omejitev
v mojem primeru preko USB vhoda ne dela zadevca, ker jo zmoti čisto vsak GSM signal, tudi klic z mobilnega telefona, zato pač uporabljam samo SD kartico, ki pa mora biti dovolj hitra, in ne sme biti večja od 2GB, ker napravica večjih ne podpira, pa tudi SDHC ne podpira...Audio vhoda pa nisem sprobal.
Napravica se v mojem primeru priklopi na originalen vhod za CD menjalec
na kartici moraš imeti mape CD1 - CD6 (CD0), komadi lahko imajo poljubna imena znotraj map, vendar jih v mapi ne podpira več kot 99, pa tudi na zaslonu se potem izpiše CD1: 23 (CD: KOMAD)
naprej nazaj komande na volanu delajo res samo za cele komade
ampak... meni špila, in sem zadovoljen, ker je v mojem primeru bil dober kompromis napram kolobocijam, ki bi jih moral narediti, da bi vgradil aftermarket avtoradio...
težavice, ki sem jih opisal, veljajo v glavnem za moj primer, podobna primera poznam še samo dva, ostali so večinoma zadovoljni in jim napravica dela tudi preko USB vhoda
zatorej, če maš DIN prostor za avtoradio, rajši nabavi navadnega z MP3 podporo...