Avto radio in Mp3 USB adapter?

elc

Pripravnik
12. okt 2007
144
0
16
Kras
Lep pozdrav vsem na forumu, sem tik pred odločitvijo z nakopom mp3 USB adapterja, zato me zanima ali je kdo tole že vgradil v avto in kako deluje, je zvok res ok, kako je z branjem priključenih usb-jev, no skratka ali je izdelek vreden nakupa in denarja, mogoče še kje ste izdelek kupili najceneje?
P.S. Spodaj je link do izdelka, ki se prodaja na bolhi.

LP

http://www.bolha.com/oglas3199253

elc

Pripravnik
12. okt 2007
144
0
16
Kras
Kaj to govoriš iz izkušenj ali samo nasvet. Nekje sem bral, da v primeru priklopa USB ključa ne izpiše teskta pesmi, ali je to odvisno od radia, v VW Golfu imam RCD 300?
Čakam na kakega, ki ima napravo vgrajeno in njegov komentar.

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.745
434
83
Goriška
www.avtopro.si
V vgrajenem avtoradiju ti skoraj zagotovo ne bo izpisovalo naslova pesmi, sploh pa tile adapterji ponavadi tega ne podpirajo. No, nekateri že. Odsvetujem tole, sploh za ta denar.

colos

Pripravnik
12. jan 2008
494
6
18
Tole sem imel v audiju priključeno na concert II. nobenih težav, zavedati pa se moraš da je število komadov omejeno na 99 na folder in hitro premotavanje naprej in nazaj ne dela. Lahko premikaš samo po cele komade. Imena ti ne izpisuje.

To je najelegantnejša rešitev če ne nameravaš menjat original radia. V nekatere avte pač ne paše novoletna smrekca radio.

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.745
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Citat:
Uporabnik colos pravi:
To je najelegantnejša rešitev če ne nameravaš menjat original radia. V nekatere avte pač ne paše novoletna smrekca radio.

Na trgu je veliko radijev, ki niso "novoletna smrekca". Seveda ne stanejo 50€. Ravno to je zanimivo, da folk kupi avto za 50.000€, potem pa sprašujejo po takih zadevah, ki so brezvezne in neučinkovite.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik colos pravi:
da je število komadov omejeno na 99 na folder in hitro premotavanje naprej in nazaj ne dela. Lahko premikaš samo po cele komade. Imena ti ne izpisuje.

sej si že sam
tongue-1.gif

KAALman

Pripravnik
10. jan 2008
751
2
18
Prekmurje RepubliQ
Obišči stran
sam imam taisto napravico vgrajeno v M6, ker ima vgrajen original radio z BOSE in z vgrajenim CD menjalcem, ker pa je radio prve generacije ni možnosti za MP3, ter je zelo težko dobit blendo, da bi vgradil aftermarket radio... zatorej sem se odločil za kompromis, ki pa sicer dela, vendar ima kar nekaj omejitev

v mojem primeru preko USB vhoda ne dela zadevca, ker jo zmoti čisto vsak GSM signal, tudi klic z mobilnega telefona, zato pač uporabljam samo SD kartico, ki pa mora biti dovolj hitra, in ne sme biti večja od 2GB, ker napravica večjih ne podpira, pa tudi SDHC ne podpira...Audio vhoda pa nisem sprobal.

Napravica se v mojem primeru priklopi na originalen vhod za CD menjalec

na kartici moraš imeti mape CD1 - CD6 (CD0), komadi lahko imajo poljubna imena znotraj map, vendar jih v mapi ne podpira več kot 99, pa tudi na zaslonu se potem izpiše CD1: 23 (CD: KOMAD)

naprej nazaj komande na volanu delajo res samo za cele komade

ampak... meni špila, in sem zadovoljen, ker je v mojem primeru bil dober kompromis napram kolobocijam, ki bi jih moral narediti, da bi vgradil aftermarket avtoradio...

težavice, ki sem jih opisal, veljajo v glavnem za moj primer, podobna primera poznam še samo dva, ostali so večinoma zadovoljni in jim napravica dela tudi preko USB vhoda

zatorej, če maš DIN prostor za avtoradio, rajši nabavi navadnega z MP3 podporo...

AlesKranjc

Zelenc'
18. dec 2008
5
0
1
Tale mp3 USB adapter imam jaz sem zelo zadovoljen! Sedaj je nova verzija, ki podpira do 999 komadov ter SDHC kartice. 8gb muske je zame čez glavo!
Pri tej novi verziji naj ne bi blo problemov za USB ključi, jaz jih nimam. Imam pa še bluetooth , ki tudi deluje ok. 2 muhi na 1 mah
smile-1.gif

V mazdo ni šanse, da dam kakšen drug radio kot original. Pa če tudi je čas novoltnih jelk, hehe