Avto optika

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Kak je če jo greš delat, npr. "liže" sprednjo levo gumo a jo je potrebno delat na vseh 4 kolesih al samo na tistem, ki imaš težave?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Ta člane (20% popusta).

Ravno danes narejeno.

Je vleklo avto v levo ko si spustil volan.
tongue-1.gif

Dr_S

Pripravnik
22. avg 2007
899
6
18
Nisem član, bom pa dal 25€ še vseeno ni drago. Važno da je dobro narejeno.

Tnx

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.487
10.728
113
a to sam spuro nastavijo al celo optiko, torej kote , previse, stekanje itd.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
sedaj pa rabim hiter odgovor. Bil sem na avto optiki in mi ne more nastavit previsa zadaj ker je vijak "zarustal" dal mi je 2 možnosti a se še bolj potrudi in po možnosti vijak zlomi al pa da mi nekdo segreje tako da bo popustil. Kaj sedaj naredit a se za BMW - ja da dobit samo tisti vijak v primeru da ga zlomi al je bolje to segret?

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.767
167
63
Živjo!

Če bo vijak odlomil, bo še vedno ostal notri. Še vedno bo potrebno segrevat samo težje ga bo ven dobit. Najbolje je it takoj segrevat. Ni pa to 100%.

lp

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik trust pravi:
Vrjetno samo sprednja dva kolesa, ker najcenejša optika stane okol 25 evrov za vse štiri

18e narejeno v nulo. Koruza - Ajdovščina. Malo sem debel pogledal ko je rekel 18 in če mam kaj drobiža. Sem stisnil 20e se odpeljal in mi ni žal. Avto se pelje za ponort, sm vso golazen našolal na Racelandu
cool-1.gif
) Kako bo z obrabo pa drugo leto kako besedo več.

irCAR81

Fizikalc
19. mar 2008
1.712
77
48
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Citat:
Uporabnik trust pravi:
Vrjetno samo sprednja dva kolesa, ker najcenejša optika stane okol 25 evrov za vse štiri

18e narejeno v nulo. Koruza - Ajdovščina. Malo sem debel pogledal ko je rekel 18 in če mam kaj drobiža. Sem stisnil 20e se odpeljal in mi ni žal. Avto se pelje za ponort, sm vso golazen našolal na Racelandu
cool-1.gif
) Kako bo z obrabo pa drugo leto kako besedo več.

Tvoj čas pa je?

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
naspricaj, potem ga potolci z obeh strani malo ga privijaj in odvijaj saj bo popustil.Ce ga bos odlomil pa eno dobro prebijalo in ga izbit, seveda ce nima navoja.Potem pa na servis in obvezno kupit nov vijakSem imel pred casom podoben primer pri menjavi vilic.

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
WD ali kaj podobnega.Potem ga suces levo desno samo ne prevec.Ce se da videt da se cel obraca ga zagotovo dobis ven samo moras biti potrpezljiv in veliko WDja.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
prav te dni sem ta nacin "na pamet" variatna zlomil dva sraufaki sta ostala v achsenklu...no

loti se tako: zvecer oziroma par ur predene se ltosi sraufanja naspiracj z wdjem oziroma se bolje z kaksni derustom, proti rji sprejem in vijak potolci po glavi, lahk kr mocno, da mogoce malo spusti rja ali pa lepilo...
probaj losat, ampak nezno,
cene bo slo, kar je zelo verjetno pa z rocnim prenerjem, se bolje pa z acitelenom, tisto pa spusti, nimas kej.

vijake potem kupi nove...magar na servisu...ker ti na koncnikih in podovzju imajo ponavadi fine navoje, vsaj moja meca ima tako.