Avto nosilec za GSM Samsung Galaxy S2 in S3 mini

gig

Pripravnik
7. apr 2009
684
11
18
Zanima me, če je možno dobit kak soliden avtonosilec za pritrdit na steklo, ali pa med zračne reže, da se da vanj vtaknit S2 ali S3 mini brez preveč preurejanja. Uporabljata se oba telefona.
Treba bo najbrž poseč po nečem bolj univerzalnem.
Predlogi...?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.067
6.916
113
pri taščici
Nekoč sem že zasledil ebay dx link za nekaj ”univerzalnega”.
Se priporočam za ponovni link. Rabim za ace2, za na steklo raje kot reže. Navigacijo brez nosilca je smotano uporabljati.

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
V Big Bangu imaš za 15€ univerzalen avtonosilec. Imajo ga povsod, ga imam že ene 2 leti in je super. Je pa za na steklo.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.507
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik gig pravi:
Ali je pri originalu možna uporaba obeh?

Imam Samsungov nosilec... Narejen je sicer za Galaxy SIII, pase pa notri sogurno tudi S2, S1, S3 mini,... v njem je najveckrat iPhone 5 ...
smile-1.gif
... sem in tja tudi kaj drugega...

Od Samsungov so tukaj nasteti tile: Samsung: Galaxy Ace 2, Galaxy Ace Duos S6802, Galaxy Ace Plus, Galaxy Ace S5830, Galaxy Nexus, Galaxy Note, Galaxy Note 2, Galaxy S Duos, Galaxy S I9000, Galaxy S2, Galaxy S2 Skyrocket, Galaxy S3, Galaxy S3 LTE, Galaxy S3 Mini

6.jpg

dominic

Pripravnik
18. okt 2009
191
0
16
42
tole je univerzalni samsungov nosilec, pride pa cca 26€ na mobitelu...kar je tud najceneje...

ganges

Pripravnik
4. nov 2012
160
0
16
Saj so uporabni ti nosilci, ampak mi dejansko vsi pridejo kar precej daleč od roke. Da ga komaj dosežem naprej brez, da bi se nasilno "vlekel" zraven. Če pa bi imeli ne vem kako dolg nosilec pa bi zelo grdo izgledal. Večno vprašanje. Na armaturo pa mi je škoda lepit.

lp

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Mogoče ob vzratno ogledalo? Meni se navigacija odlično obnese, kabel je pa navit kar okoli ogledala in ne opleta ter v primeru padca je zavarovana, predvsem pa ne ovira pri vožnji.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
jst takšnega kot je na linku namestim na levo stran volana. Dolga "roka" od nosilca mi omogoča, da ga dam tako blizu volana, da lahko volan držim z obema rokama in tudi tipkam po telefonu. Ima pa dolga "roka" to slabost, da se mal bolj trese. Za samo navigacijo ni problem, za knjigo brat pa ti;)
http://www.tmart.com/pgallery/Car-Mount-Cell-Phone-Holder-for-Nokia-5800-Xpressmusic-Uk_p119277.html

Za hitro in "nevidno" montažo pa je tudi ta diy varianta zelo uporabna. Jst sem namesto vrvice uporabil termo skrčljive cevke. Te sponke za cca 5€/10kom dobiš v dzs-ju. Gre pa notri nekje max galaxy S2. Kaj širšega mislim, da ne bi šlo več.
http://www.lifehacker.com.au/2011/02/how-to-build-a-car-mount-for-your-phone-from-office-supplies/