Avto do 3000eur

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Kolegica isce nek avto tja do 3000jurje,od 2006 letnik dalje da bi bil dizel, ceprav gre se zarad porabe in dnevno dela do 50km kar bi bil dizel ze smiselen, skratka nek motor ki je zanesljiv s cim manj zakompliciranih dpf filtrov in podobne navlake, bolj bullet proof zadev. pa mogoce da nebi bil najmanjsi avto.
A majo dizli tud ketne variante?

http://www.avto.net/_AVTO/ogla...0Multijet%20...

Nazadnje urejeno:

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Eno Xsaro Hdi naj poiišče pa bo
smile-1.gif

Hdi

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Naj ne išče, ker ob teh pogojih in za ta denar ga ne bo našla.
Haha, si me prehitel..
Najdeš lahko dizla do 3k€, pa da ni preveč zamhan pa ni prestar...ampak...če sam ne pošravfaš ničesar bo vzdrževanje hitro doseglo ali preseglo nakupno ceno.
Za take pare bi gledal nekaj nekoliko manjšega (lahko tudi do 10 let staro) z zanesljivim bencinskim motorjem.

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.745
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Citat:
Haha, si me prehitel..
Najdeš lahko dizla do 3k€, pa da ni preveč zamhan pa ni prestar...ampak...če sam ne pošravfaš ničesar bo vzdrževanje hitro doseglo ali preseglo nakupno ceno.
Za take pare bi gledal nekaj nekoliko manjšega (lahko tudi do 10 let staro) z zanesljivim bencinskim motorjem.

Se najde tudi kaj zelo hvaležnega do 3.000 EUR z diesel motorjem, ampak ne letnika 2006 in naprej. Taka zadeva je v večini pogledov seveda zastarela, ampak dela pa z manj problemi (in posledično stroški) kot večina novejših vozil.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:

Hja, ravno te dni sem zasledil C5 letnik 2006 2.0 Hdi karavan (265.000 km) od prvega lastnika, z vsemi računi servisov, v Ljubljani za 2.900 EUR (znižano iz 3.700).
Spremljal sem na željo kolegice. Sama je hotela tak avto. Potem je bil pa naenkrat prevelik.

Zdaj sem hotel dati link, pa ga ni več.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Vsi o nekih miljonih govorite,....zdej, al jih redki nardijo, al majo ze vsi tok prevozenih in je vseen....k po stevcih so vsi skor novi.
grin1.gif

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.706
157
63
Ohranjenega bencinarja z zanesljivim motorjem in malo km, s SLO poreklom in od prvega lastnika. Skok v Novi Sad, kjer za slabih 500€ namontiraš LPG in se kolegica vozi super ugodno.

Diesela z malo km in za ta denar ne bo, saj so že v osnovi kupljeni za veliko kilometrov.

LP

Reaper85

Pripravnik
7. nov 2014
237
0
16
Milijon kilometrov s Stilom, ali ne velja ta poleg Punta II za enega najmanj zanesljivih avtov? Recimo po Dekri je pri obeh vse rdeče z dvema minusoma.
Lahko da je motor sicer odličen, ampak avto ni sestavljen samo iz motorja.

Nazadnje urejeno:

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Citat:
Uporabnik Reaper85 pravi:
Milijon kilometrov s Stilom, ali ne velja ta poleg Punta II za enega najmanj zanesljivih avtov? Recimo po Dekri je pri obeh vse rdeče z dvema minusoma.
Lahko da je motor sicer odličen, ampak avto ni sestavljen samo iz motorja.
Kar vidim in govorim z drugimi lastniki vseh mogočih znamk in izvedenk, je z zanesljivostjo tam-tam. Ne crkuje vse povprek, brez problemov pa tudi pri nobenem ne gre.....

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
ksz

No sej to so bili pogoji, ce ne drugega tud bencinar, Ketna bi bila dobra.

Tisti pasat vrjamem da je ok samo je prevelik in 300kkm ce to predlozis nevedni punci ves kaksen alarm naredijo hehe

Sej na koncu bodo spet clioti v igri.

Skratka rad bi naredu nek seznam recimo 3 razlicnih avtov pa da bi se tam vrtel in izbiral. Motor pa itak da je recmo do 1.8 da ne skace takoj v drug razred z registracijo itd. Jest sem tistega puntica dal v temo ker se mi zdi da bi bil za zensko tak avto

guardy

Guru
3. avg 2007
8.484
1.050
113
Obišči stran
Če kje najdeš kakega C3 z 1.6 bencinskim motorjem je praktično bulletproof. Ga imamo doma, prvi letnik 2002, dela ko puška. Razen rednih servisov in par standardnih malenkosti dela ko puška :D