AVCHD na Panasonic TX-P42S10E plazmi?

Alko_man

gps navigator
26. avg 2007
972
1
18
V specifikacijah je zapisano, da bi naj omenjena plazma predvajala format AVCHD preko SD readerja (Viera)? Sem poskušal konvertirat avi-je z več konverterji, pa mi zapisa ne prepozna. Ali komu predvaja ta model kakšen video?

Alko_man

gps navigator
26. avg 2007
972
1
18
A res noben nima tega modela, da bi poskusil? Ali kateri drugi Panasonicov model podpira video format AVCHD?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
a ti je že ratalo naštudirat, kako predvajat avi in dvd-ripe direkt na plazmi?
vrjetno bom kmalu tudi sam pred enakim izzivom

Alko_man

gps navigator
26. avg 2007
972
1
18
nisem se več ukvarjal s tem... sem povezal PC in TV s HDMI in predvaja vse, kar je možno
smile-1.gif
Ker če bi že dobil sliko, bi bili najverjetneje problemi s podnapisi (razen če jih zapečeš v film) in različnimi kodeki, kar pa sedaj vse odpade...

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
najbolj pametno si naredil:)
sam žal nimam te možnosti.
pa sej če bi blo za mene pol bi nabavil kak player, tko pa bom še videl kaj bo čas prinesel:)

Alko_man

gps navigator
26. avg 2007
972
1
18
Glede na to, da praviš, da boš tudi sam pred enakim izzivom, bi ti svetoval to mojo varianto...
Pravzaprav imam jaz PC stacioniran v zgornji sobi in s 15 m HDMI kabla povezano plazmo spodaj v dnevni sobi. Zraven pa še brezžično tipkovnico in miš (v dnevni sobi mislim), tak da imam v bistvu 2 PC-ja in seveda razširjeno namizje na obeh... zgoraj navadni monitor seveda z miško in tipkovnico in spodaj plazmo z wirelesom.

Je tudi fajn glede obiskov: razne fotke, če pride kakšen par... kakšne risanke če pridejo še otroci (jih imaš vedno na očeh) in pa seveda kakšen romaaaantičen filmček, če se oglasi kakšna prijateljica (seveda, ko žene ni doma
smile-1.gif
)
No ja... to je bilo malo off-topic. Skratka, tako je to pri meni
smile-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
tv je od tasta in ga bom jst bl mau gledal.
Bom pa probal, če se bo dalo kako enostavno in hitro spravit kak film na usb ključek, da si ga bo pogledal.

kolk si dal za 15m hdmi kabla? tut jst bi rabil približno tako dolžino, če se bom kej igral.