Prosim za nasvet. V avtu imam CarPc-računalnik pod sedežem. Priključen je na 7 colski touch screen monitor. Zvok je speljan iz avdio izhoda na AUXin na avtoradiu. Na računalnik je priključen mikrofon za telefonijo in GPS antena. V PCju imam program Centrafuse in mi služi v glavnem za predvajanje glasbe, navigacijo in prostoročno telefoniranje. Vse je lepo delovalo potem pa me je začel zezat zvok. Najprej že v Win7 in sedaj v Win10. Ko naložim windovse nekaj časa dela Ok potem pa spet isti problem. Namreč avtoradio noče ostat na kanalu AUXin. Čim vtaknem notri kabel iz PCja se zvok preklopi na CD ali radio. Če pa v AUXin priklopim mp3 predvajalnik ali bilo kateri telefon pa deluje kot treba. Tudi če imam priklopjen samo kabel radio ostane na AUXin. Sedaj sem se odločil, da odstranim ta računalnik, tudi ker se mi zdi, da mi kot večji porabnik elektrike vpliva tudi na porabo goriva. Omislil sem si ta brezični usmernik s katerim lahko sliko Android telefona ali Iphona dobim na monitor. http://www.alibaba.com/product...8.30.132.4kAU95
Probal sem ga na televiziji in deluje odlično. Preko HDMIja prenaša in sliko in zvok. Poskusil sem tudi z RCA konektorji in tudi dela. Tako slika kot zvok. Potem pa sem probal v avtu in z žalostjo ugotovil, da sem na istem. Rumeni RCA sem priklopil na video vhod monitorja in slika je OK. Rdeč in bel RCA konektor sem preko razdelilca vklopil v 3,5mm AUXin. In čim to priklopim se radio preklopi iz AUXina na CD.
Mi lahko kdo svetuje v čem je problem.
Hvala in lep pozdrav!
Probal sem ga na televiziji in deluje odlično. Preko HDMIja prenaša in sliko in zvok. Poskusil sem tudi z RCA konektorji in tudi dela. Tako slika kot zvok. Potem pa sem probal v avtu in z žalostjo ugotovil, da sem na istem. Rumeni RCA sem priklopil na video vhod monitorja in slika je OK. Rdeč in bel RCA konektor sem preko razdelilca vklopil v 3,5mm AUXin. In čim to priklopim se radio preklopi iz AUXina na CD.
Mi lahko kdo svetuje v čem je problem.
Hvala in lep pozdrav!