Autologon password WIN7

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
imam zaklenjen en uporabniški račun in me zanima,če kdo ve za kak program,ki bi mi izpisal geslo uporabniškega računa,opcrack ne deluje,čeprav mi je pred časom še prikazoval gesla

hvala in lp

Mikulja

Fizikalc
9. feb 2012
1.111
0
36
pri nas sta se pojavila ob zagonu dva okenčka za prijavo, vendar ob inštalaciji nismo dali nobenega gesla.
Verjetno so se otroci nekaj igrali, zdaj se pa ne moremo prijaviti v noben ta račun!
Kaj se da tu narediti?

hvala

mistique

Guru
16. jun 2009
14.073
1.867
113
Emona / Carnium
Otroke predati socialni
evil.gif

Enak nasvet kot zgoraj. Boot z UBCD (CD ali usb ključ), reset oz. ponastavitev (lahko pustiš brez gesla) gesel za posamezni profil, restart in potem vneseš novo geslo ali pač ne (če si samo izbrisalo geslo).

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
MSDaRT is a toolset from Microsoft that allows you to repair a Windows installation. This tool is only available for Microsoft volume customers, TechNet Plus subscribers, and MSDN subscribers. You can easily recover an admin password with its Locksmith tool.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
To je trditev ali vprašanje?
wink-1.gif

Ker naj ne bi nič računov brisal.

ONTP izbriše geslo, torej nastavi prazno geslo. Windows se bo potem zagnal direkt na desktop ali pa bo prijavno okno, kjer samo klikneš na uporabnika in kvečjemu stisneš OK, ko vpraša za vpis gesla.

V koraku 11, ko je izbira imena uporabnika v ONTP pazi le, da pravemu uporabniku nastaviš geslo.

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
sorry,za moj program sem napisal da lepo pobriše račune,kar je dobro če jih ne potrebuješ,oni ta drugi pa resetira geslo na blank računi pa ostanejo (Trinity Rescue Kit 4.3)

lp

mihagr

Fizikalc
25. avg 2007
405
29
28
Ljubljana
Lahko pa uporabiš tole: "KonBootv1.1", kje se dobi ti ne morem povedati, dela pa tole kar je v tem pdf fajlu

Priponke

• 1601753-KonBootUSBGuide.pdf
    141,2 KB · Ogledi: 349