autobild - neresno

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.517
10.738
113
Torej, imel sem 3 minute casa in prelistam novi slovenski autobild....zdaj pa jaz vas vprašam, kaj tale folk ki prepisuje iz DE revije ne prebere za seboj????

prelistal sem primerjalni test tistih super testnih limuzin... in glede zmogljivosti in vse ostalega me nic ni kej zmotlo, no potem pa pridem do tabel stroškov, ja famozne ocene..mislim kdo pa gleda na stroške pri avtomobilih ki jim vrednostv enem letu pa za cca 20.000 €???? no in ravno tam se potem kao dela vrstni red, kateri j boljši in kateri ne, hahaha, in kr precej tock se dobiva na stroških.. no in potem Mercedes pade na stroških ker je najdrazji in izgubi vva 7 tock in zaostane za 4 pike za prvim audijem , ki v bistvu stane isto.. no ampak da je mera polna... pod rubirko obvezno zavarovanje in dajatve za cestnino, imajo vsi 4pike, mercedespa 1, hahaha, mogoce v nemciji pri nas je zadeva ista...torej brezpredmetno, in nesmiselno, autobild pa v smeti ce bi ga kupil
wink-1.gif

tolk o ocenah..aja to je edian stvar ko sem jo pogledal, verjetno je kaksna tumarija na vsaki strani.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
mesarska merkla sux, jebiga, sprijazni se..

No pa, da se nekaj ontopic.. Nic kolikokrat sem ze nasel en kup napak, do zamenjanih slik, do ne vem cesa se vse v avtobildu.. Povrsni, da ni za verjet..

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.517
10.738
113
ah sej me za merklo ne gane, ampak pogledal sem kje kdo kao izgublja pri ocenah, in potem vidiš budalaštine alpa reicmo E63 aMG je drag 122 kilo € audi RS6 z isto ceno, pa niti ni , ahah, kater sklerozneš more to pisat.

to da pride do napak še razumem, zamenjva , se kaj izpusti, tiskarski škrat tako imenovan..Sej tukaj je takih napak malo morje... ampak vsebinske, to pa je šlamparija in nevredna vsakega centa.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Jap, prav imas..

Ocitno so nesposobni kvalitetno prevest revijo..

Sicer pa.. kje pa ni tako pri nas, vsi bi samo kasirali, od sebe dali pa kvaliteto na nivoju Uzbekistana, pa se njim najbrz krivico delam..

lojtra

Pripravnik
6. jul 2008
60
1
8
Pozdrav. Da se tudi ja malo oglasim in povem, kar se nekateri opazili. Svoj čas sem kr kupoval tole revijo, potem pa vedno bolj in bolj opažal, da ga vredu biksajo s temi napakami in napakami in napakami....... Groza!!! Sramota za neko revijo! Niti prepišejo ne prav!!! KOt, da bi se delali norca iz bralcev. Kako si sploh lahko dovolijo takšno pisanje? Upam, da bo kateri od teh, ki delajo za revijo prebral kakšne komentarje. Pa škoda, ko se mi zasnova ne zdi slaba....
Pa le pozdrav vsem ljubiteljem tehnike.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Clarskon je car.. bolj je zalostno, da velik folka hoce kopirat ravno njega..

Mr_Orange

Pripravnik
15. avg 2007
723
3
18
49
Murgle
Autobild je neresen tudi nemški...

Je pa zelo zanimivo brat komentarje bralcev pod testi na njihovi internetni strani...

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Sem lih prebral test
hysterical-1.gif

Jap, bimmer je ful hud za vozit pa lusten pa rad se vrti, audi je kar malo dolgocasen zaradi quattra, stane vec, ampak dobi boljsi oceno

Merkla je ful udoben in hiter autobahn kruzer ampak je drag, ceprav isto stane, kot audi

XFR je prakticno isto, kot merkla, samo da je bistveno cenej, ampak vseen sux in je zadnji

hysterical-1.gif

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Jap, prav imas..

Ocitno so nesposobni kvalitetno prevest revijo..

Sicer pa.. kje pa ni tako pri nas, vsi bi samo kasirali, od sebe dali pa kvaliteto na nivoju Uzbekistana, pa se njim najbrz krivico delam..

Jah, jaz sem nekaj casa prevajal za njih .. postal predrag ... po nekaj casa so me spet poklicali... spet predrag... direktor bi pac imel, da mu delas zastonj.. skrtuh... rezultat...well... ga berete
smile-1.gif
.

LP,
PIC

darko11

Majstr
21. jul 2007
1.216
191
63
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Sem lih prebral test
hysterical-1.gif

Jap, bimmer je ful hud za vozit pa lusten pa rad se vrti, audi je kar malo dolgocasen zaradi quattra, stane vec, ampak dobi boljsi oceno

Merkla je ful udoben in hiter autobahn kruzer ampak je drag, ceprav isto stane, kot audi

XFR je prakticno isto, kot merkla, samo da je bistveno cenej, ampak vseen sux in je zadnji

hysterical-1.gif

Avtor: Žiga Colja ?
grin1.gif

Audi >>>>>>>> all
redface-1.gif

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Sej večina naših revij izpade kot da jih nekdo ustvarja takole zvečer med oglasi na TV, al pa popoldan med malco. Pravopisne napake, čudno tvorjeni stavki. Recimo Motorist je tud taka revija, bi lahk bla čist ok, ampak potem bereš precej slabo prevedene tuje članke, test motorja na eni strani,... Kot da sploh ne preberejo kaj bojo stiskal.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
(ponavljam)
Saj to je isto pri drugih. Pri računalniških recimo Moj Mikro in Monitor. Vsaka pol leta nekje kupim in vsakič prisežem pred pričami, da NIKOLI več tega sr*nja ne kupim... samo pol me radovednost čez čas premami...
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Hja strokovnjaki na Autobildu enostavno vedo da je Audi najboljši! Ni treba detajlno razlagat, saj je ovcam težko kaj dopovedat! Tako, zdaj pa me požrite!
cheer.gif