Meni se ni zdelo nic posebnega, ni veliko takih prireditev pa se mi ze zdaj zdi vse zlajnano. Farmer boyi cedijo sline po Pii, na tone plastike in ljudje brez okusa, so pa seveda izjeme. Partyanimals tudi niso kaj prida, lustno je videt kaksne hostese, ki se znajo ob fotoaparatu ali kameri nasmejat ne pa butasto gledat stran, kaksen lustno zrihtan avtocek in to je to. Niti sanja se mi pa ne, cemu Peterle in Turk? Sta organizatorju namenila modro kuverto? Dogajanje pa prevec razvleceno, s prevelikimi premori.
VIP party pa skoda besed. Gor je prisel skoraj vsakdo, se lepima vunbaciteljoma ni dalo kaj pride cekirat kart, poleg tega jim je bilo malo mar, da folk brca svece na stopnicah na tla. Odgovor je bil, poklici organizatorja naj jih on umakne. se dobro, da se ni kaj vnelo. Zastonjski slovencki so planili po neki lazanji, se mi ni dalo cakat v vrsti, bilo je kot v poceni menzi. Kljub obcutku vseh, da so coctaili đabe so bili 4€ po kosu, kar ni ravno malo za coctail zmesan iz dveh surovin na brzino. Zalostno tudi, da na vhodu ne mores dobit nobenega nacrta, ker ga enostavno niso imeli. Sem prepesacil 2x celega gospodarca, da sem nasel en stant.
Ce bi moral dejansko placat 5€ me ne bi bilo. Aja, pa se to, modri mozje mirno stojijo pred vhodom, ko folk parkira po plocnikih. Bistro in v sluzbi domovine, ni kaj.