Auto motor show

Jeri

Fizikalc
2. sep 2007
584
172
43
40
Živjo!

8. in 9. septembra bo v Ljubljani na Gospodarskem raztavišču največji avtomobilistični dogodek v Sloveniji.
Več informacij pa na www.automotorshow.si .
Vstopnina je 5€.
Vabljeni vsi.

Lep pozdrav.

Jernej

krizo

Pripravnik
18. jul 2007
429
0
16
sedim pred računalnikom
grem v soboto pogledat če že imam pred nosom
smile-1.gif

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
če bom tuning prišraufal gor, potlej tudi jaz pridem...

a bojo kak enagrade za best car??

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.128
12
38
Meni se ni zdelo nic posebnega, ni veliko takih prireditev pa se mi ze zdaj zdi vse zlajnano. Farmer boyi cedijo sline po Pii, na tone plastike in ljudje brez okusa, so pa seveda izjeme. Partyanimals tudi niso kaj prida, lustno je videt kaksne hostese, ki se znajo ob fotoaparatu ali kameri nasmejat ne pa butasto gledat stran, kaksen lustno zrihtan avtocek in to je to. Niti sanja se mi pa ne, cemu Peterle in Turk? Sta organizatorju namenila modro kuverto? Dogajanje pa prevec razvleceno, s prevelikimi premori.

VIP party pa skoda besed. Gor je prisel skoraj vsakdo, se lepima vunbaciteljoma ni dalo kaj pride cekirat kart, poleg tega jim je bilo malo mar, da folk brca svece na stopnicah na tla. Odgovor je bil, poklici organizatorja naj jih on umakne. se dobro, da se ni kaj vnelo. Zastonjski slovencki so planili po neki lazanji, se mi ni dalo cakat v vrsti, bilo je kot v poceni menzi. Kljub obcutku vseh, da so coctaili đabe so bili 4€ po kosu, kar ni ravno malo za coctail zmesan iz dveh surovin na brzino. Zalostno tudi, da na vhodu ne mores dobit nobenega nacrta, ker ga enostavno niso imeli. Sem prepesacil 2x celega gospodarca, da sem nasel en stant.

Ce bi moral dejansko placat 5€ me ne bi bilo. Aja, pa se to, modri mozje mirno stojijo pred vhodom, ko folk parkira po plocnikih. Bistro in v sluzbi domovine, ni kaj.

splash

Fizikalc
1. sep 2007
438
49
28
43
Ne zastopim tvojih kritik, kako bi pa moralo biti po tvojem, da bi ti bilo super?
Saj so vse take prireditve na takšen način, ali si mislil da bo ta kako drugačna
grin1.gif

Če si vedel da bo tako zlajnano, zakaj si pa sploh šel?

Jeri

Fizikalc
2. sep 2007
584
172
43
40
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Meni se ni zdelo nic posebnega, ni veliko takih prireditev pa se mi ze zdaj zdi vse zlajnano. Farmer boyi cedijo sline po Pii, na tone plastike in ljudje brez okusa, so pa seveda izjeme. Partyanimals tudi niso kaj prida, lustno je videt kaksne hostese, ki se znajo ob fotoaparatu ali kameri nasmejat ne pa butasto gledat stran, kaksen lustno zrihtan avtocek in to je to. Niti sanja se mi pa ne, cemu Peterle in Turk? Sta organizatorju namenila modro kuverto? Dogajanje pa prevec razvleceno, s prevelikimi premori.

VIP party pa skoda besed. Gor je prisel skoraj vsakdo, se lepima vunbaciteljoma ni dalo kaj pride cekirat kart, poleg tega jim je bilo malo mar, da folk brca svece na stopnicah na tla. Odgovor je bil, poklici organizatorja naj jih on umakne. se dobro, da se ni kaj vnelo. Zastonjski slovencki so planili po neki lazanji, se mi ni dalo cakat v vrsti, bilo je kot v poceni menzi. Kljub obcutku vseh, da so coctaili đabe so bili 4€ po kosu, kar ni ravno malo za coctail zmesan iz dveh surovin na brzino. Zalostno tudi, da na vhodu ne mores dobit nobenega nacrta, ker ga enostavno niso imeli. Sem prepesacil 2x celega gospodarca, da sem nasel en stant.

Ce bi moral dejansko placat 5€ me ne bi bilo. Aja, pa se to, modri mozje mirno stojijo pred vhodom, ko folk parkira po plocnikih. Bistro in v sluzbi domovine, ni kaj.

Uh... huda kritika.
Kje si še videl tako velik autoshow v Sloveniji, pa da je bilo toliko tekmovanj in vsega drugega? Kaj je bilo z partyanimals narobe? koga bi ti imel tam? Hostese so bile
cheer.gif

Kako so bili premori?!? Če si si pogledal urnik so se tudi po dve stvari hkrati dogajale na dveh različnih prizoriščih.
Načrt je bil objavlen na internet strani www.automotorshow.si .
5€... Predvidevam da si bil kdaj tudi v tujini na avtoshowu?.? Pa me zanima koliko si dal tam za karto?

Jaz pa lahko samo rečem "kapo dol" organizatorju in organizatorci!
Zadovoljni so bili tudi tekmovalci iz tujine, prav tako povabljeni gostje iz tujine.
Drugo leto bo še bolj noro
cool-1.gif

Če ima še kdo kakšen komentar, bo zelo dobrodošel.

Lep pozdrav

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.128
12
38
5€ ni bogastvo, se pa vsak odloca sam kam jih bo dal. No, jaz jih za gospodarca ne bi dal zato da vidim avte, ki jih gledamo zadnje dve leti vsepovsod. Karta v tujini je resda drazja, ampak obseg neprimerno vecji, prireditve namrec. Jasno, da smo majhni, nihce noce kratiti zaslug, vseeno pohvale, ampak kritiko je pa treba tudi znat pozret.

Jeri

Fizikalc
2. sep 2007
584
172
43
40
Samo moraš priznati. da je bilo veliko novih avtomobilov, veliko jih je bilo tudi iz tujine.
Kritike so pa itak dobrodošle. Da se vidi kaj je bilo dobro in kaj slabo, da bo drugo leto še boljše
wink-1.gif